StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2022, щоб залучити в будинок удачу і щастя – за знаками зодіаку

2 грудня 2021, 20:37
Ідеї новорічного декору для кожного знака зодіаку, які сподобаються Чорному Водяному Тигру.
Як нарядити ялинку 2022
Як прикрасити ялинку 2022 / ua.depositphotos.com

Ще зовсім трохи і нас закрутить у вирі новорічних свят. У повітрі пануватиме запах хвої і мандаринів, наповнюючи будинки і квартири святковою атмосферою. А прикраса вічнозеленої красуні стане своєрідним ритуалом, який згуртує сім'ю.

Для того, щоб залучити в будинок благополуччя і заручитися фортуною, необхідно правильно вибрати місце для ялинки. Де розташувати пухнасту красуню і як її нарядити, читайте в нашому матеріалі: Як прикрасити ялинку в Новий рік 2022, щоб залучити удачу - стильні і незвичайні рішення в рік Тигра.

2022 - рік Тигра, який пройде під знаком глобальних змін для багатьох представників зодіакального кола. Смілива і благородна тварина благоволить тим, хто не боїться ризикувати і змінюватися, активним і цілеспрямованим людям. Щоб не розгнівати Тигра потрібно продумати все до дрібниць – і навіть декор новорічної ялинки. Астрологи радять кожному знаку зодіаку дотримуватися певного стилю.

відео дня

Овен

Представникам "вогняного" знака варто зупинити свій вибір на класиці. Кулі та гірлянди золотистого, сріблястого і білого кольорів привернуть в ваш будинок удачу. Також виграшно і стильно виглядатимуть і прикраси металевих відтінків. А ось від червоного кольору в декорі краще відмовитися.

Тілець

Тільцям фахівці з астрології радять в декорі ялинки використовувати виключно натуральні матеріали. Еко-стиль не здає своїх позицій вже кілька років, тому ви повністю в тренді. До того ж, такі прикраси можна змайструвати самостійно, проявивши максимум фантазії. Діти будуть в особливому захваті від такої перспективи.

Близнюки

Повітряні Близнюки вміють дивувати оточуючих своїми неабиякими ідеями. Для них найкращим новорічним декором на ялинку стануть вигадливі іграшки, які просто так не знайдеш. Робіть ставки на химерні форми, і не використовуйте торішні прикраси.

Рак

Для прихильників традиційних цінностей Раків - Новий рік свято, яке потрібно відзначати в колі сім'ї. Іграшки в ретро-стилі не тільки додадуть святу особливої магічної атмосфери, але і повернуть вас в дитинство. Ну і щоб повністю відповідати ретро-тенденціям, не забудьте пригостити гостей Олів'є.

читайте такожЯк прикрасити квартиру до Нового року 2022: оригінальні та стильні ідеї в рік Тигра

Лев

Левам, які звикли дивувати можна вийти за рамки звичного декору і використовувати в якості прикраси пухнастою красуні дорогі серцю фотознімки, сувеніри з подорожей або оригінальні вироби, які ви робили з дітьми. Чорний Водяний Тигр неодмінно оцінить такий креатив.

Діва

Практичним Дівам чужі блиск і мішура, вони віддають перевагу прикрасам стриманих відтінків. Представникам земного знака астрологи радять прикрасити деревце іграшками в одному тоні в стилі мінімалізм. Варто звернути увагу на білий колір - тренд наступаючого новорічного сезону.

Терези

Легкі і замріяні представники знака стихії Повітря віддають перевагу унікальним новорічним прикрасам. І вибирають ті, які зроблені своїми руками. Або роблять їх самі, заручившись підтримкою молодших членів сім'ї. Такі прикраси прослужать довгі роки, принесуть приємні спогади і будуть непідвладні мінливим тенденціям моди.

Скорпіон

Скорпіони на Новий рік 2022 не бажають залишатися в тіні. В оздобленні ялинки представники знака будуть намагатися зробити її максимально святковою не шкодуючи декору. Однак важливо не переборщити, адже несмак може відвернути прихильність Тигра. У всьому дотримуйтеся міри, і тоді вам вдасться залучити фортуну на свою сторону.

Стрілець

Любителі пригод, активні і діяльні представники знака стихії Вогню повинні зупинити свій вибір на прикрасах пастельних відтінків. Задобрити Тигра можна декором всіх відтінків блакитного і синього в поєднанні зі стилем мінімалізму.

читайте такожФінансовий гороскоп 2022: кому зі знаків посміхнеться грошова удача в рік Тигра

Козоріг

Для практичного і раціонального Козерога мінімалізм також буде ідеальним вибором. До того ж ви поділяєте з Тигром свою нелюбов до яскравих кричущих кольорів. Білі, сріблясті прикраси або декор пастельних відтінків допоможе заручитися підтримкою смугастого на цілий рік.

Водолій

Водоліям, щоб відчути атмосферу свята на повну котушку, обов'язково потрібен елемент магії і чарівництва. Тієї самої бажаної повітряної легкості можна домогтися, задекорувавши деревце білими кулями або прозорими іграшками.

Риби

Риби люблять проявити фантазію і відступити від загальноприйнятих шаблонів. Модні тренди також не для них. Астрологи радять Рибам прикрасити головну новорічну гостю свічками та іграшками, зробленими власними руками.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти