StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як швидко заснути за 2 хвилини: чоловік поділився військовим лайфхаком

29 грудня 2023, 19:52оновлено 31 грудня 2023, 17:04
68832
Блогер Джастін Агустін поділився тим, що, як він стверджує, є військовим хаком, який дозволяє навчитися легко засинати.
Як швидко заснути за 2 хвилини: чоловік поділився військовим лайфхаком
Як швидко заснути за 2 хвилини - чоловік поділився військовим лайфхаком / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, pexels

Незалежно від того, наскільки сильно ви хочете спати, іноді буває неможливо вимкнути свій мозок. Якщо ви коли-небудь намагалися вимкнутись і поринути в солодку країну сну, то блогер Джастін Агустін поділився тим, що, як він стверджує, є хаком військового рівня, який працює за дві хвилини - будь-де і будь-коли, пише Mirror.

У своєму пості на TikTok для 1,9 мільйона підписників Джастін сказав: "Насправді це військовий хакер: "Насправді існує перевірена військовими техніка, яка дозволяє заснути за дві хвилини після того, як ви заплющили очі. Це запаморочливо".

Пояснюючи, що солдати повинні вміти відпочивати в будь-яких стресових ситуаціях, Джастін стверджує, що їх навчають цьому методу на тренуваннях.

відео дня

Він сказав: "Згідно з моїми дослідженнями, він був розроблений в основному для пілотів-винищувачів, які потребують 100% рефлексів і зосередженості, які, як ми знаємо, знижуються при нестачі сну".

Демонструючи систему, яка, за словами Джастіна, досить проста, він спочатку лягає на ліжко і влаштовується зручніше.

Також, раніше ми розповідали про те, як денний сон впливає на мозок: властивості, про які ви не підозрювали

Дивіться відео про те, як швидко заснути:

@justin_agustin Technique to falling asleep in 2 minutes! Insp. AsapSCIENCE on YT #sleep#fallasleep#insomnia#insomniac#learnontiktok#howto♬ You - Petit Biscuit

Він продовжує: "Спочатку потрібно заспокоїти своє тіло і систематично розслабляти і вимикати кожну частину тіла з голови до ніг, в буквальному сенсі. Почніть з розслаблення м'язів чола. Розслабте очі, щоки та щелепу і зосередьтеся на диханні. Тепер перейдіть до шиї та плечей. Переконайтеся, що ваші плечі не напружені. Опустіть їх якомога нижче".

Далі Джастін просить вас тримати руки вільно розчепіреними по боках, включаючи кисті та пальці.

Він продовжує: "Уявіть собі це тепле відчуття, що йде від вашої голови і аж до кінчиків пальців. Тепер зробіть глибокий вдих і повільно видихніть, розслабляючи грудну клітку, живіт, стегна, коліна, гомілки і ступні. Знову уявіть, як тепло розливається по тілу аж до пальців ніг".

Роблячи всі ці розслаблюючі вправи, Джастін каже, що також важливо спробувати очистити свій розум від будь-яких стресів. Для цього, очевидно, корисно подумати про два сценарії розвитку подій. Джастін продовжує: "Ви лежите в каное на спокійному озері, і над вами немає нічого, крім чистого блакитного неба. Або ви лежите в чорному оксамитовому гамаку в темній кімнаті".

Якщо ви відволікаєтесь і починаєте думати про щось інше, Джастін радить повторювати слова "не думайте" протягом 10 секунд, щоб повернутися на правильний шлях. Практикуйте це щовечора протягом шести тижнів, і коли ви навчитеся, то зможете засинати через дві хвилини після того, як закриєте очі.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти