StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як швидко висушити одяг: прискорений спосіб від шотландських господинь

23 жовтня 2022, 12:49
Якщо гостро постало питання, як швидко висушити одяг після прання, допоможе оригінальний секрет зі створенням вдома "кишені теплого повітря".
Сушка одежды, как быстро высушить одежду после стирки
Як швидко висушити одяг/ ua.depositphotos.com

Ви тільки-тільки випрали одяг, а через декілька годин вам уже терміново потрібно буде одягнути ту чи іншу річ? Не спішіть опускати руки. Так, сушіння одягу – справа нешвидка, особливо у холодну пору року. Проте це не означає, що немає виходу.

Якщо гостро постало питання, як швидко висушити одяг після прання, можна скористатися перевіреними лайфхаками і врятувати ситуацію. Раніше Главред уже розповідав, як прискорити сушіння речей за допомогою махрових рушників, фена і праски. Але це не єдині способи.

Одним із ефективних і досить оригінальних способів є варіант зі створенням вдома так званої "кишені теплого повітря". У відкритих джерелах подейкують, що цей спосіб вигадали шотландські господині. Але кому б не належало авторство, головне, що такий спосіб допоможе врятувати ситуацію.

відео дня

Отже, після прання потрібно розвісити одяг на сушці. Але важливо, щоб речей було небагато. Потім накриваємо сушку простирадлом з цупкої тканини і вільні кінці простирадла, які звисають додолу, зв’язуємо так, щоб у результаті вийшло щось подібне до мішка.

Але тут важливо, щоб матеріал простирадла був саме цупким, адже дуже тонка тканина просто пропускатиме тепле повітря і не дозволятиме досягнути потрібного ефекту.

Цю конструкцію задля кращого ефекту потрібно поставити біля батареї – це буде додатковим джерелом тепла. А от основним джерелом буде фен – ним потрібно час від часу "наганяти" тепле повітря у наш тканинний мішок.

Таким способом, якщо зробити все правильно, можна висушити одяг за 2-3 години.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти