StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як швидко висушити одяг після прання: 3 простих ефективних способи

6 серпня 2022, 17:35оновлено 20 жовтня 2022, 12:24
Якщо одяг ще мокрий після прання, а вам він терміново потрібен, є декілька способів, як можна його швидко висушити.
Как быстро высушить одежду после стирки
Як швидко висушити одяг після прання/ ua.depositphotos.com

Ви щойно випрали одяг, він ще ні краплі не встиг висохнути, а вам уже терміново потрібно кудись у ній йти? Такі ситуації насправді не рідкість. І перше, що ми робимо, коли стикаємося з такою проблемою – це бігаємо в паніці. Проте панікувати не варто, адже будь-яка проблема має варіанти вирішення, і ця – не виняток.

Є декілька хороших способів, як можна швидко висушити одяг після прання, якщо ви дуже спішите.

1. Махровий рушник

Одежину розкладаємо на махровому рушнику, закручуємо його "рулетиком" і лишаємо так на якийсь час. Рушник вбере у себе більшу частину вологи, і тоді одяг зможе швидше досушитися на свіжому повітрі.

відео дня

Махрові рушники можна застосувати і по-іншому – кинути декілька з них разом з мокрим одягом у пральну машинку й увімкнути режим віджиму. Поки барабан крутитиметься, рушники вбиратимуть у себе зайву вологу з речей.

2. Фен

Швидко висушити одяг після прання можна за допомогою фена. У такому разі потрібно почепити речі на вішалку і спрямувати на них потік гарячого повітря.

Фен краще тримати на відстані 30-40 сантиметрів.

3. Праска

Ще одне джерело тепла, яке може допомогти швидко висушити одяг – це праска. Прасувати вологі речі варто зі зворотної сторони, щоб не пошкодити одяг.

При цьому на прасці краще не вмикати максимальний режим, щоб не ризикувати одягом. При виборі режиму керуйтеся вимогами до типу тканини, з якого ваша річ пошита.

Якщо ж у вас є трохи більше часу на сушіння одягу – скажімо, він вам потрібен через добу – то можна просто розвісити його на вулиці. Але, щоб пришвидшити процес, не варто чіпляти його "на купу" – краще розвісити окремо кожну одежину. Також перед тим, як розвісити одяг, варто його гарненько струсити – тоді на тканині не буде складок і з’явиться кращий доступ до повітря.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти