StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Без складної математики: один лайфхак зробив сотні користувачів TikTok багачами

10 червня 2024, 17:37оновлено 11 червня, 15:50
284
TikTok переповнений "вірусними" відео, серед яких з'явився окремий тренд на те, щоб користувачі за короткий час поповнювали свої гаманці на великі суми грошей.
Деньги, таблица денег
Лайфхак, як заощадити тисячі рве TikTok тренди / Колаж: Главред, фото: flickr, скрін з відео beckyturoczi

За останні роки TikTok став однією із найпопулярніших соціальних мереж. І якщо одні туди заходять, щоб годинами "залипати" на короткі відео, інші поширюють цікаві лайфхаки, як от, наприклад, заощадити кругленьку суму. І як би це дивно не було, допоміг у цьому сучасним юзерам "король математики" Гаусс.

У мережі почали з'являтися відео, на яких звичайні люди за допомогою саморобних скарбничок, паперу та фломастера збирали за досить короткий час тисячі доларів. Серед них і австралійка Беккі Турос.

Вона стала однією з перших, хто розповів у TikTok лайфхак на основі формули німецького математика. У своєму відео вона наочно продемонструвала, як за менш ніж рік зібрати більше 5 тисяч доларів.

відео дня

Суть лайфхаку полягає в тому, аби накопичити гроші за схемою складання чисел від 1 до 100. Тобто у сумі вийде вийде 5050. Беккі Турос поставила собі за мету назбирати саме таку суму, тому взяла саморобну скарбничку та наклеїла на неї розкреслений числами від 1 до 100 аркуш паперу.

Правила заощадження дуже прості - потрібно хоча б раз у тиждень поповнювати скарбничку однією із вказаних на аркуші сум та закреслювати, або заклеювати відповідну комірку. І так допоки усі числа не будуть закриті. До цього моменту відкривати скарбничку заборонено.

Відео Турос завірусилося на велику аудиторію TikTok. Згодом у соцмережі з'явився окремий тренд на заощадження по схемі Гаусса, який почав збирати мільйони переглядів та робити багатшими все більше звичайних людей.

Тренд на заощадження охопив чимало країн світу, де придумали різні адаптації такого лайфхаку. Наприклад, хтось робить скарбничку на 365 днів і закидає у неї гроші протягом року, інші ж навпаки зменшують час накопичення до 50 днів, однак і сума в результаті виходить менша.

Дивіться відео, як у TikTok заощаджують тисячі доларів:

Хто така Беккі Турос?

Беккі Турос - TikTok-блогер з Австралії, що знімає короткі відео про своє життя, родину, фінанси та записує лайфхаки. Її сторінку вподобали майже 1,5 мільйони користувачів.

Інші лайфхаки, які можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти