StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише генії впораються із загадкою: потрібно знайти 5-ту людину за 15 секунд

10 вересня 2023, 16:46оновлено 14 вересня 2023, 10:02
55410
Група з чотирьох осіб, які розмовляють на вулиці, одразу впадає в очі. А от ще одну людину на картинці зможуть побачити лише ті, хто вміє мислити нестандартно.
Оптическая иллюзия
Потрібно знайти на картинці 5-ту людину за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, ua.depositphotos.com

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій добре розвиває кмітливість і нестандартне мислення. Якщо витрачати на такі загадки хоча б невелику кількість часу щодня, дуже швидко можна побачити, як загострюється уважність і спостережливість. Наступна оптична ілюзія змусить добряче напружити мозок, адже потрібно буде знайти п’ятого солдата на картинці.

На розгадування загадки дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. Якщо ви впевнені, що зможете впоратися за такий короткий проміжок часу – тоді вперед.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Надзвичайно складна оптична ілюзія: потрібно знайти "невидимого" метелика

відео дня

На картинці зображені четверо солдатів із минулих століть. Вони стоять групою на вулиці й про щось жваво розмовляють. При цьому вони тримають у руках палиці.

Здавалося б, що на вулиці крім цих чотирьох осіб більше нікого немає. Але так здається лише на перший погляд. Якщо добре придивитися, то стає помітно, що на малюнку присутній ще один солдат. Просто він так добре замаскувався, що побачити його майже неможливо.

Щоб швидко розгадати загадку, доведеться добре попрацювати і максимально зосередити свою увагу на завданні. Не варто опускати руки, якщо вам не вдається знайти п’яту людину на картинці за 15 секунд – за такий короткий проміжок часу зробити це буде дуже важко. Просто продовжуйте пошуки і визначте, скільки особисто у вас піде часу на пошуки.

Можна навіть позмагатися з друзями і визначити, хто з вас витратить найменшу кількість часу на те, щоб знайти п’ятого солдата.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти на картинці 5-ту людину за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається його знайти, даємо невелику підказку – переверніть картинку догори ногами і подивіться на гілки дерев позаду зображених на малюнку чоловіків.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Знайти ще одну людину буде непросто/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти 8 серед нулів. Всього за 20 секунд потрібно розшукати цифру, яка виділяється із загального ряду.

Також ми розповідали про дуже складну оптичну ілюзію, у якій потрібно розгледіти відому людину на картинці. Картинка побудована таким чином, що не усім вдасться вгадати, про яку саме людину йдеться.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти