StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для найхитріших: потрібно знайти собаку у "царстві котів"

5 серпня 2023, 07:05оновлено 6 серпня 2023, 01:33
12913
Не так вже й легко буде помітити єдиного песика серед навали грайливих пухнастих котиків, та ще й вкластися у 15 секунд.
Головоломка, собака, коти
Потрібно знайти собаку у "царстві котів" за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, Unsplash

Розгадування різноманітних загадок та оптичних ілюзій – це хороше тренування для мозку, яке допомагає покращити розумові здібності та загострити уважність. Якщо часто приділяти час таким завданням, уже скоро ви помітите, наскільки спостережливішими ви стали і скільки деталей почали помічати навколо себе, при тому, що раніше вони не впадали вам в око. Наступна загадка призначена для найуважніших – потрібно знайти собаку серед котів.

Завдання потрібно виконати дуже швидко – всього за 15 секунд, пише Fresherslive. Тому не варто гаяти часу.

На малюнку ми бачимо кімнату, посеред якої на кріслі сидить дівчина. Вона щось в’яже. А тим часом навколо неї зібралося багато котів. Кожен з котиків займається своїми справами – хтось спить, а хтось грається. Але десь на картинці причаївся собака. Чи зможете ви його знайти?

відео дня

Рекомендуємо розв'язати також наступну головоломку: Загадка, яка заплутає навіть геніїв: потрібно знайти мураху серед бджіл

Не забувайте про час – спробуйте вкластися у 15 секунд, коли будете виконувати завдання. Але якщо у вас не виходить знайти собаку так швидко – не варто засмучуватися, просто продовжуйте пошуки, але вже не орієнтуючись на час.

Огляньте кожен куточок картинки – і ви точно знайдете песика, який там заховався.

Головоломка
Потрібно знайти собаку у "царстві котів" за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти собаку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на картини, які висять на стіні. Нічого дивного там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Собака на картині/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про складне завдання, у якому потрібно знайти заховане тигреня в зоопарку. Серед великої кількості тварин помітити тигреня буде непросто.

Також раніше ми розповідали про загадку для найуважніших – потрібно знайти кролика на загадковій картинці. Розшукати кролика на картинці з горами і будинком буде складно, адже не все так очевидно, як може здаватися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти