StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо французи вмочують круасан у каву, хоч робити цього не можна

15 квітня 2024, 16:49
Насправді, вмочати круасан у каву не варто, каже експерт з етикету Вільям Генсон.
Навіщо французи вмочують круасан у каву
Навіщо французи вмочують круасан у каву / Колаж главред, фото: pixabay.com, instagram.com/williamhansonetiquette/

У багатьох фільмах, у соцмережах та й у повсякденному житті ми могли бачити, як люди вмочують круасани в каву. Виявляється, так їсти французьку випічку неправильно.

Навіщо круасан вмочати в каву?

По-перше, це смачно. Багато хто любить опускати в каву або чай не тільки круасани, а й іншу випічку. По-друге, у нинішній час цей процес має гарний вигляд у соцмережах.

Як їдять круасан із кавою?

Насправді занурювати круасан у каву не варто, каже експерт з етикету Вільям Генсон. За його словами, є ще одна звичка, від якої потрібно відмовитися - намазувати його маслом.

відео дня

"Коли ви насолоджуєтеся круасаном, імовірно, за сніданком, за статистикою, вам не треба вмочати його в каву. Точно так само ви не використовуєте масло на круасані. Він уже намазаний маслом. Він повністю масляний. Вам не потрібно додавати його додатково", - зазначив експерт.

Як обрати чашку для кави?

Експерти кажуть, що для домашнього користування рекомендуємо запастися чашками 150-220 мл - це універсальний тип посуду. Загалом обирати ємності потрібно, відштовхуючись від категорії кави та способу її заварювання. Якщо ж ви любите готувати різні види напоїв для гостей або членів сім'ї, розумним рішенням стане купівля спеціальних наборів. Головне, щоб чашка для кави підкреслювала її переваги і зберігала потрібну температуру.

Також він наголосив, що різати круасан ножем не потрібно, натомість слід просто відламувати шматочки, а потім додавати джем або іншу приправу.

Дивіться відео про те, як за етикетом їдять круасан:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти