StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

В усі сфери життя увірветься щастя та успіх: цей ритуал треба провести 24 січня

21 січня 2024, 15:09оновлено 23 січня, 00:53
2581
Для потужного та дієвого ритуалу вам знадобиться лише кілограм цукру.
ритуал на счастье с сахаром
Потужний ритуал із цукром на щастя / Колаж: Главред, фото: pexels, pixabay

У житті кожної людині може наступити як "біла смуга", так і "чорна смуга". Кожен хоче захистити себе від негативу, проблем та зберегти своє щастя. Однак не завжди є змога вплинути на це.

Відомий український мольфарМаксим Гордєєв розповів про простий та дієвий ритуал, який може допомогти налагодити своє життя. Провести його потрібно обов'язково у середу, 24 січня.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що буде, якщо загубили хрестик: мольфар закликає не робити найбільшу помилку.

відео дня

Ритуал на щастя 24 січня

За словами мольфара, саме цей день має дзеркальну дату. Він несе дуже сакральну енергію. Ви можете провести ритуал, який принесе у ваше життя добро, вдачу та любов.

Для цього ритуалу вам знадобиться лише цукор. Саме 24 січня потрібно купити кілограмовий пакет цукру і пересипати його у банку. У цей момент потрібно промовляти таке замовляння:

"Цукор висипаю - добро в свій дім закликаю.

Хай солодким життя буде, удача і любов прибуде."

Після цього потрібно закрити банку з цукром кришкою та дати настоятися протягом доби. Тепер ви можете використовувати його і робити своє життя солодким.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про потужний ритуал на щастя 24 січня:

Раніше в матеріалі Главреду можна було прочитати про 3 сильні молитви про здоров'я. Також у матеріалі ви могли прочитати, як правильно просити про зцілення.

Відомий український мольфар Максим Гордєєв розказав про сильний ритуал для залучення грошей. Провести цей ритуал потрібно перед виходом іх дому, промовляючи певне замовляння.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти