StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Весела головоломка для найкмітливіших: треба знайти кота за 8 секунд

30 жовтня 2023, 14:43оновлено 31 жовтня 2023, 12:08
48757
Спробуйте розгадати веселу, захоплюючу і дуже заплутану головоломку – потрібно знайти кота, який добре заховався від вас серед безлічі кексів.
головний
Знайдіть кота серед кексів всього за 8 секунд / Jagranjosh

Якщо ви занудьгували на роботі або вдома у вихідний, розгадуйте головоломки. Беріть друзів, сім'ю та проводьте час разом, тренуючи увагу і кмітливість. На цей раз нам потрібно розгадати веселу головоломку з котом.

Головоломка від Jagranjosh дуже цікава, але не найпростіша. Щоб її розгадати, потрібно не заплутатися і правильно зрозуміти, де кекси, а де та сама кішка, яку ми шукаємо.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: Головоломка, від якої зійдуть з розуму навіть генії: треба знайти черепаху за 5 секунд

відео дня

На малюнку безліч кексів, десь серед них сховався кіт. Кекси дуже схожі на котів, щоб вас заплутати. Така от хитрість від творців оптичної ілюзії.

Дивіться уважно і шукайте кота. У вас лише 8 секунд. Готові? Тоді поїхали.

Загадка
Дивіться уважно і ви дізнаєтеся, як легко знайти кота серед кексів / Jagranjosh

Не вдалося знайти кота? Підказка - кіт знаходиться вгорі по центру. Вдало сховався, нічого не скажеш.

Розгадка
Якщо вам вдалося знайти кота, ви дуже винахідлива людина / Jagranjosh

Якщо не вийшло виявити кота, не турбуйтеся. Тренуйтеся, розгадуйте інші головоломки і наступного разу все обов'язково вийде.

Можете почати з простих головоломок і розгадати оптичну ілюзію, де треба знайти пінгвіна за 7 секунд. Пінгвін зовсім поруч, треба лише уважно подивитися на зображення.

Далі можна спробувати розгадати щось складніше – головоломку, де потрібно знайти число 725 за 15 секунд. Спостерігайте за малюнком і ви швидко впораєтеся з задачкою.

Коли ви вже "набили руку", спробуйте розгадати божевільну головоломку для справжніх геніїв, у якій треба за 30 секунд знайти 5 кішок. Коти можуть бути де завгодно, тому відшукати їх буде вкрай непросто.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти