StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Повернуться одразу 2 області": коли війна закінчиться остаточно - прогноз

6 лютого 2024, 13:29
У якому році закінчиться війна в Україні, новий прогноз астролога і таролога Стелли.
Війна в Україні прогноз закінчення
Війна в Україні прогноз закінчення / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, скріншот із відео

Війна в Україні до кінця року може поставити крапку в поверненні відразу двох територій з окупації. Як розповіла таролог Стелла, можна чекати хороших новин у другому півріччі 2024 року.

"Перше півріччя для України - важке. Карти показують війну і все, що з нею пов'язано. Україна чинить опір і захищається, але багато залежить від партнерів. Йде дуже напружена робота. Війна триває", - зазначає таролог, пише Главред.

За її прогнозом, друге півріччя буде для України переможним.

"Друге півріччя ознаменується безліччю дуже хороших подій. Будуть хороші новини, які дають мир і гармонію. Випадає карта - "Мир". У 2024 році, у другій половині, ми досягнемо дуже хороших результатів, які ведуть до миру", - зазначає таролог Стелла.

Які 2 території України повернутися з окупації

"Це скоріше про те, що повернуть додому 2 території. Можливо, йдеться про Запорізьку та Херсонську області. Не можу сказати, що до кінця 2024 року буде поставлено остаточну крапку, але все йде до миру. На жаль, друга половина року теж буде напружена", - зазначила вона.

За її прогнозом, на Україну чекають важкі переговори.

"Треба буде відстоювати себе, будуть важкі переговори і протистояння. На друге півріччя карти показують, що все наближається до закінчення війни. Перемога не може бути одномоментною й одразу. Насамперед, буде визволення двох областей - Херсонської та Запорізької. Території будуть розміновані, люди повертатимуться додому. Але, у нас ще є Крим, Донецька і Луганська області", - каже Стелла.

За її прогнозом, остаточну крапку у війні можна буде поставити не 2024 року.

"Остаточну крапку у війні до кінця 2024 року ще не поставлять, але війна матиме зовсім інший вигляд. Повернення неминуче. На нас чекає ще важкий шлях у 2024 році, але карти показують, що до перемоги рукою подати. На 2025 рік війна ще перекинеться, але це буде більше про домовленості", - додала таролог.

Дивіться відео прогноз таролог Стелли:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти