StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Починається період тріумфу": названо найважливіший і переможний рік для України - прогноз

28 січня 2024, 20:04
Коли закінчиться війна в Україні і почнеться період перемог для Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного розповів астролог Алакх Ніранжан.
Коли закінчиться війна в Україні прогноз астролога
Коли закінчиться війна в Україні прогноз астролога / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, скріншот з youtube

Один із найважливіших періодів війни для України вже почався. Як розповів астролог Алакх Ніранжан, Україну до вересня чекає період перемог.

"Війна - це не те, що залежить від когось одного. Війна - це з'єднання і протиставлення народів і керівників. Ми зараз не знаємо, хто з керівників буде закінчувати війну в Росії, але, якщо говорити про карти країн, то перемога буде за Україною. У цій перемозі немає жодних сумнівів, ба більше, перемога відбудеться в 2024 році", - каже астролог.

Хто такий Алакх Ніранжан

Алакх Ніранжан - астролог, філософ, фізик, антрополог. Засновник ведичної академії "Шрінатчі", йдеться на сайті астролога.

відео дня

Астролог заявив, що період перемог для Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного тільки починається.

"Зараз почався період Меркурія, це період перемог. Безсумнівно, до вересня 2024 року він буде здобувати перемоги. Він (Валерій Залужний - ред.) не програє жодної серйозної битви. Україні дуже пощастило. Починаючи з вересня почнеться період більш жорстких подій", - зазначив астролог.

Попередження для українців

Алакх Ніранжан також назвав дуже важливий період для України.

"Період до весни 2025 року дуже важливий. Україна повинна змінити погляди. Метою мають стати - щастя людей. Тоді Україна стане наставником для всього світу і багато чого піде зовсім іншим шляхом. Це буде перебудова і нове народження України. З літа 2024 року по літо 2025 року не можна цю можливість упустити", - додав він.

Астролог відповів, що війна може закінчиться в Україні 2024 року.

"Війна може закінчиться, якщо українці ставитимуться до неї так, що вона буде ще довго. Не варто чекати перемоги, знаючи що перемога прийде сама, такого не буде", - зазначив він.

Фахівець зазначив, що на росіян чекає провальний рік.

"У 2024 році в Росії люди масштабно відчують за своїм рівнем життя, що відбувається. Почнеться боротьба за відділення регіонів. Це може вилитися майже в громадянську війну, вона може початися трохи пізніше, але це вже почнеться скоро. У 2024 році Росія втратить своє процвітання", - додав він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти