StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це має знати кожен": яка потужна подія відбудеться в лютому і коли чекати на перемогу - прогноз

2 лютого 2024, 12:07
Яким буде лютий для України і коли чекати на сильний удар, розповіла таролог Сталла.
Війна в Україні прогноз на лютий
Війна в Україні прогноз на лютий / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, КОС України, скріншот із відео

На Україну чекає дуже напружений останній місяць зими. Лютий принесе багато неприємностей, але можна чекати і хороших новин для України.

"Випадає карта "7 Кубків". Це означає перебування в скрутному становищі. Є ризик помилитися. Буде багато ІПСО. Дуже багато. Може виникнути така ситуація, що будемо реальність сприймати за дійсність. Хтось нас вводить в оману. Буде багато брехливих пропозицій. Але, може бути підтримка того, звідки не очікували", - каже таролог Стелла, передає Главред.

Таролог каже, що в лютому ми отримаємо дуже болісний удар.

Хто така таролог Стелла

Стелла - таролог з Чорнобаївки, йдеться на сторінці в Instagram. Часто робить особисті розклади і дає великі прогнози для України та світу.

"Буде багато зради. Буде негативна подія, розвінчання когось. З когось голосно злетить маска. Це може бути країна, або людина. У лютому ми отримаємо дуже болючий удар. Це буде дуже неприємний жах. Буде певний удар, у певне місце, з певними наслідками. Якийсь зрадник завдасть удару. Буде руйнування внаслідок вибуху і зради", - додала вона.

Фахівець також повідомила, що потужний удар буде через зраду.

"У лютому буде потужний удар, на жаль з людськими втратами, через зраду якоїсь людини. У лютому будуть обстріли", - каже вона.

Яку хорошу новину принесе лютий Україні

"Є також і хороша новина, буде дуже потужна допомога для України. Будуть хороші новини. Буде допомога, яка захищає нас із повітря", - каже таролог.

Таролог зазначає, що шантаж Путіна тільки посилиться.

"На Україну будуть тиснути, щоб зробила вибір. Союзники хочуть зупинити війну в обмін на території. Шантаж Путіна також посилиться. Лютий буде важким для України. Вони можуть зробити якусь потужну підлість, буде великий вибух. Бережіть себе", - повідомила таролог.

Таролог додає, що "війна буде в активній фазі, зупинок немає на полі бою".

Дивіться відео прогноз таролога на лютий 2024 року для України:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти