В Німеччині "негайно заборонили" всі кактуси: в чому причина

22 жовтня 2024, 18:30
875
Заборона на кактуси в одному із міст Німеччини поширюється на всі державні та муніципальні будівлі після одного несподіваного випадку у школі.
В Німеччині 'негайно заборонили' всі кактуси: в чому причина
В Німеччині заборонили всі кактуси - в чому причина / Колаж Главред, фото: УНІАН

Ви дізнаєтесь:

  • Чому в одному із міст Німеччини заборонили кактуси
  • Наскільки ефективно впроваджується заборона на кактуси

Мер німецького міста Плеттенберг, розташованого неподалік Дюссельдорфа в землі Північний Рейн-Вестфалія, заборонив вирощування кактусів у муніципальних будівлях, включаючи школи та дитячі садки, після інциденту, коли один із чоловіків отримав травму через кактус у шкільній будівлі, що вимагало медичної допомоги. Про це повідомляє Sky News.

"Те, що було травмою руки дорослого чоловіка, могло легко стати серйозною травмою обличчя для маленької дитини, яка опинилася в тому ж місці", - заявили в міській раді, повідомляють місцеві ЗМІ.

відео дня

Міська рада повідомила, що через захист особистих прав і конфіденційності працівників деталі отриманої травми не розголошуються.

Мер Плеттенберга Ульріх Шульте у листі до держслужбовців зазначив, що всі кактуси, як у державних, так і приватних приміщеннях, повинні бути негайно видалені з муніципальних будівель.

Заборона введена через потенційний ризик серйозних травм. Ця міра поширюється не тільки на школи та дитсадки, а й на всі міські приміщення.

"Навіть якщо цей наказ здається авантюрним, надмірним, зайвим або смішним для деяких співробітників, він має серйозні підстави з точки зору захисту здоров'я всіх співробітників і особливо дітей в школах і дитячих садках", - додав мер.

За словами речника міської ради, заборона вже успішно впроваджена.

Що таке Sky News?

Sky News - британський 24-годинний новинний телевізійний канал. Входить до групи каналів компанії Sky, яка зі свого боку є частиною корпорації Comcast. Аудиторія Sky News переважно перебуває у Великій Британії, а також в інших частинах світу, де можливий прийом каналу (зокрема в готельних міжнародних мережах). Аудиторію оцінюють у 150 мільйонів осіб по всьому світу, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, як раніше повідомлялось про те, чому Німеччині не можна мити машину. У випадку порушення суворих норм і правил миття авто можна отримати штраф до 100 тисяч євро.

Крім того, вислів "Ja Ja" - змушує німців шаленіти. Главред з'ясував, чому в Німеччині не можна казати "Ja Ja" - що це означає.

Також, в Німеччині не можна ставити сарай на своїй ділянці, адже в ФРН будівництво всіх типів споруд, у тому числі сараїв, підлягає суворим правилам і законам, які встановлюються на рівні федеральних земель і місцевих органів влади.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти