StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Догляд не потрібен, посуха не страшна: які рослини можна посадити на могилі

16 квітня 2024, 14:59
Ми детально розповімо, що посадити на кладовищі.
Що посадити біля могили
Що посадити біля могили / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Під час підбору квітів для озеленення цвинтаря необхідно віддати перевагу рослинам, які легко підтримуються і стійкі до несприятливих умов, таких як морози і посуха.

Що можна посадити на кладовищі?

Серед ідеальних варіантів для посадки на кладовищі без постійного поливу можна виділити такі рослини, як седуми, розмарин і вербейник, а також невибагливі сорти троянд. Слід уникати екзотичних видів квітів, які потребують особливого догляду, щоб уникнути проблем з їхнім укоріненням на кладовищі, пишуть експерти.

Що таке кладовище?

Кладовище, або цвинтар - місце, відведене для поховання тіл і решток померлих людей, де здійснюють церемонію, ритуал поховання - похорон; поминання померлих, пише Вікіпедія.

Сукуленти є чудовим вибором для озеленення цвинтарів, оскільки вони не потребують особливого догляду і стійкі до посухи. Серед прикладів сукулентів, які ідеально підходять для посадки на могилах, можна виділити різні види очитка і седума, кам'яну троянду і молодилу.

Які рослини можна посадити на могилі?

Вибір багаторічних квітів для цвинтаря також слід проводити з урахуванням їхньої здатності переносити посуху і рости без особливого клопоту. Такі популярні рослини, як деревій, барвінок і конвалія, можуть адаптуватися до різних типів ґрунту і цвісти протягом сезону.

Однорічні квіти також можуть бути успішно використані для озеленення цвинтарів, надаючи ландшафту яскравих барв і різноманітності. Серед популярних варіантів таких квітів можна виділити братки, календулу, садову гвоздику і сухоцвіти.

Під час вибору квітів для кладовища з цибулинних варто віддати перевагу простим сортам нарцисів і тюльпанів, уникаючи надто екзотичних видів. Крім того, рекомендується вибирати квіти приглушених відтінків, щоб створити заспокійливу атмосферу.

Дивіться відео про те, що можна посадити на кладовищі:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти