StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що не можна робити зранку, як проснулись: лікар розповів про небезпеки

1 лютого 2024, 14:06оновлено 7 лютого, 14:51
Є певні ранкові звички, які можуть бути небезпечні - експерт розповів, що не можна робити, щойно ви відкриваєте очі зранку.
Що не можна робити зранку, як проснулись: лікар розповів про небезпеки
Що не можна робити зранку / колаж: Главред, фото: pexels

Багато людей самі винні в тому, що зранку вони спочатку беруть телефон, а потім встають з ліжка. Лікар пояснила, що ранковий розпорядок може покращити ваш настрій і додасть більше енергії протягом дня.

Виявилося, що вранці першим заняттям після сну використання телефону, може шкідливо впливати на ваше здоров’я - від уповільнення метаболізму до головного болю, передає Mirror.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Гастроентеролог розповів, чому пора перестати користуватися телефоном в туалеті. Тривале сидіння в туалеті може загрожувати хворобою.

відео дня

Лікар-натуропат пояснила, що всі час від часу роблять це, але дотягнення до телефону насправді може "надмірно стимулювати" нервову систему людини та завдати шкоди здоров’ю.

Вона попередила, що використання телефону також може вплинути на ваш метаболізм через електричні та магнітні поля від вашого мобільного телефону, які спричиняють знищенню кальцію, що надходить у ваші клітини через VGCC, що вимагає більше магнію, щоб протистояти цьому балансу надходження кальцію.

"Це вплине на ваш метаболізм протягом дня, рівень енергії, і ви можете отримати головний біль від цих ЕМП. Екран вашого телефону також випромінює синє світло, яке може порушити ваші циркадні ритми, а сигнали передадуть мозку, що зараз 12 дня", - зазначила лікар.

Психолог із розширення можливостей, який спеціалізується на нейронауках психічного здоров’я, також порадив не тягнутися до свого пристрою першим ділом.

"Коли ви вперше прокидаєтеся вранці, ваш мозок перемикається з дельта-хвиль, які виникають у стані глибокого сну, на тета-хвилі, які виникають під час свого роду мрійливого стану. Потім мозок починає виробляти альфа-хвилі, коли ви не спите, але розслаблені та не обробляєте багато інформації. Тепер, спершу схопивши телефон і одразу поринувши в онлайн-світ, ви змушуєте своє тіло пропустити важливі тета- та альфа-стадії і перейти прямо зі стадії дельта до повної втоми та втрати пильності", - пояснив лікар.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти