StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Сестра назвала мене егоїсткою": жінка хоче назвати свою дитину на честь птаха

22 жовтня 2023, 23:50
3453
Одна жінка, яка вперше завагітніла, опинилася в конфлікті зі своєю сестрою через незгоду стосовно імені для її майбутньої дитини.
женщина, ребенок
Жінка хоче назвати свою дитину на честь птаха / Колаж: Главред, фото: unsplash.com

Одне з найскладніших рішень, з якими доводиться зіткнутися під час вагітності, – це вибір імені для вашої майбутньої дитини. Незважаючи на те, що багато людей можуть мати свої власні переконання щодо того, як вони хочуть назвати свою дитину, остаточне рішення завжди залишається за батьками.

Як пише Mirror, одна жінка, яка вперше завагітніла, опинилася в конфлікті зі своєю сестрою через незгоду стосовно імені для її майбутньої дитини. Ця суперечка особливо погіршилася, коли одна з сестер назвала вибір імені " потворним". Жінка пояснила, що її сестра завжди висловлювала незадоволеність своїм ім'ям, і вона навіть змінила його.

"Моя старша сестра завжди ненавиділа своє ім’я, а я любила своє. Нас назвали Скайла та Ехо. Моя сестра змінила своє ім’я, коли їй було 19 років, на Емілі. Вона вважає, що наші батьки були егоїстичними та жорстокими до нас, даючи нам дивні імена", - розповіла жінка.

відео дня

У результаті її сестра вибрала більш традиційні імена для власних дітей, але приберегла улюблене наостанок. На жаль, її чоловік зрештою вирішив, що більше не хоче дітей, тобто ім’я Єлизавета залишилося невикористаним.

"У моєї сестри є двоє хлопчиків. Її чоловік не хоче більше дітей, тому вона ніколи не матиме можливості використовувати своє улюблене ім’я Елізабет. Це ім’я вона залишила після того, як відмовилася від нього. Вона також любить Емілі, але під час зміни імені вона вирішила, що Елізабет може бути її дочкою", - розповіла жінка.

Зараз Скайла вагітна дівчинкою, її сестра хоче, щоб вона використовувала Елізабет, але вона вже вибрала ім'я Врен (в перекладі з англійської – крапивник). Незважаючи на те, що вона дала зрозуміти, що не хоче називати свою доньку Елізабет, Емілі почала "нав’язувати" їй це ім’я.

"Я все ще не проявляла інтересу, і вона сказала мені, що я не можу робити зі своєю дочкою те, що зробили з нами наші батьки. Вона сказала, що я не можу назвати свою дитину на честь птаха. Потім вона сказала мені, що ім’я Врен потворне", - зазначила вона.

Сестра щодня надсилає їй повідомлення, щоб та змінила своє рішення. Емілі також каже, що її сетра повинна "мати кращий смак" і "повинна навчитися не бути егоїсткою", як їхні батьки.

Скайла отримала велику підтримку серед користувачів Мережі, і багато хто погодився, що Врен – гарне ім’я. Одна людина написала: "Це не її дитина. Вона твоя. Врен миле ім’я, і якщо воно тобі подобається, то це твоя справа, а не твоєї сестри".

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти