Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 8 секунд знайти цифру 808

6 жовтня 2024, 05:30
68
Спробуйте розгадати вкрай непросту оптичну ілюзію - щоб її розв'язати, потрібно дуже уважно дивитися на картинку і проявити хорошу кмітливість.
загадка
Знайдіть цифру 808 за 8 секунд / Jagranjosh

Коли потрібно трохи відволіктися, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії дають змогу потренувати мозок і весело провести час у колі сім'ї або друзів. Цього разу нам треба розгадати непростий ребус, де потрібно знайти цифру 808.

Головоломка від Jagranjosh досить складна. Вона спеціально побудована так, щоб нас заплутати і відвести від правильної відповіді. Доведеться спочатку розглянути картинку, а потім шукати цифру.

На картинці - безліч цифр 888. Наше завдання - знайти серед них цифру 808, яка добре захована.

відео дня

Дається лише 8 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти цифру 888? Ловіть підказку: вона праворуч посередині. Правильна відповідь позначена червоним прямокутником.

Разгадка
Якщо знайшли цифру, у вас чудова кмітливість / Jagranjosh

Ви можете порозгадувати й інші головоломки.

Наприклад, ребус для тих, у кого чудовий зір. Тут доведеться шукати корону в спальній кімнаті. На правильну відповідь дається 8 секунд.

Також можна спробувати розгадати ребус для тих, у кого прекрасний зір. На картинці - мама з дітьми, і десь поруч із ними сховалася змія. Головоломка складна і розгадати її буде непросто.

А ще у нас є оптична ілюзія, де треба знайти цифру 33 за 4 секунди. Ця головоломка насправді досить проста. Потрібно уважно розглянути зображення і правильна відповідь неодмінно знайдеться.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти