StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба знайти слово за 7 секунд

15 липня 2024, 05:50
320
Розгадайте просту, але хитру оптичну ілюзію - слово, яке потрібно буде відшукати, зовсім поруч, але щоб чітко його побачити, потрібна хороша кмітливість.
Головне
Знайдіть слово drone за 7 секунд / Jagranjosh

Коли потрібно трохи перепочити та змінити вид діяльності, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають подумати, відпочити та весело провести час у колі друзів або з родиною. Цього разу нам потрібно лише за 7 секунд знайти слово.

Головоломка від Jagranjosh дуже цікава, але не найпростіша. Ви її дуже швидко розгадаєте тільки в тому разі, якщо одразу розберетеся, у чому ж тут фішка.

На фото - багато різних літер. Ваше завдання полягає в тому, щоб знайти слово drone.

відео дня

Дається лише 7 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картину, і ви знайдете слово / Jagranjosh

Не вдалося знайти слово? Ловіть підказку: правильне слово - на картинці праворуч: drone. Його потрібно прочитати не зліва направо, а справа наліво.

Разгадка
Якщо знайшли слово, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Не засмучуйтеся, якщо не вийшло знайти правильну відповідь. Ви можете порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 12 секунд знайти собаку. Потрібно уважно дивитися на картинку, щоб зрозуміти, де собака.

Крім того, можете спробувати розгадати ребус для тих, у кого чудовий зір. Треба серед морських зірок і водоростей спробувати знайти літак.

А ще в нас є ребус для тих, хто має чудовий зір. В осінньому парку, де йде дощ, дівчина гуляє із собакою. За ними спостерігає ворона. Нам потрібно знайти черепаху, яка ховається в найнесподіванішому місці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти