StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба вгадати слово, зашифроване в картинках: лише одиниці розгадають складний ребус

12 листопада 2023, 21:48оновлено 15 листопада 2023, 13:03
19487
Щоб розгадати ребус, потрібно вгадати захований зміст окремих картинок.
Девушка, ребус
Треба вгадати слово, зашифроване в картинках/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Главред

Ребуси – це досить складні загадки, адже у них слово, яке потрібно відгадати, зашифроване у комбінації малюнків з літерами та іншими знаками. Кожна складова частина ребуса – малюнок або якийсь знак – вказує на одну з частин захованого слова.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Складний ребус для геніїв: потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд

Розгадують такі загадки, читаючи їх зліва направо. При цьому варто орієнтуватися на те, що зашифроване слово повинне бути у називному відмінку.

відео дня

Нижче зображений ребус, у якому на слово-розгадку вказують дві картинки та ще кілька елементів. Для коректного розгадування варто роз’яснити значення певних написів та символів. Так, якщо ви бачите напис за формулою "якась цифра = якась літера", це означає, що у назві першого елемента літеру, яка розміщена під таким порядковим номером, потрібно замінити на іншу літеру.

У той же час зображення певних розділових знаків – коми, апострофа або перевернутого апострофа – означає, що від назви елемента потрібно відняти стільки літер, скільки ви бачите таких розділових знаків. Якщо символ розташований перед картинкою – тоді віднімаємо літери з початку слова, якщо після картинки – з кінця.

Ребуси зазвичай можуть приховувати слово або навіть цілу фразу. У наведеному ребусі зашифроване всього одне слово. Але розгадати його зможуть лише найкмітливіші та найтерпеливіші.

Потрібно спершу розгадати, які частинки захованого слова зашифровані у кожному окремому елементі, а потім скласти ці частинки й отримати готове слово-розгадку.

Ребус
Треба вгадати слово, зашифроване в картинках/ Главред, unsplash.com

Спробуйте спершу самостійно розгадати загадку. Не варто робити це на швидкість – головне не позмагатися з часом, а просто знайти правильну відповідь. Хоча, за бажання, ви можете встановити собі якісь часові обмеження.

Якщо вам не вдається розгадати ребус, то внизу ми залишаємо правильну відповідь.

Ребус
Захифроване слово – листопад/ Главред, unsplash.com

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 8 секунд знайти "дивного" кота. Непросто буде помітити котика, який відрізняється від своїх хвостатих родичів всього за однією ознакою.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти горобця в лісі за 10 секунд. Не кожному вдасться одразу помітити пташку, адже в лісі є де заховатися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти