StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба знайти черепаху за 8 секунд

17 червня 2024, 05:50оновлено 17 червня, 14:01
39144
Спробуйте розгадати цікаву та веселу оптичну ілюзію - у парку гуляє дівчинка з собакою під час дощу, і десь серед них неподалік сховалася черепаха.
загадка
Знайдіть черепаху за 8 секунд / Jagranjosh

Коли потрібно трохи переключитися, можна розгадувати головоломки. Веселі оптичні ілюзії допомагають розслабитися, гарно провести час із друзями, або просто посидіти подумати. Цього разу нам потрібно розгадати ребус із черепахою.

Головоломка, яку нам пропонує розгадати Jagranjosh, дуже непроста. На картинці справді є черепаха, проте вона сидить у такому місці, де навряд чи можна здогадатися.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого зір яструба: знайдіть 3 відмінності на картинках із ведмедиком

відео дня

На картинці - дівчинка із собакою гуляє парком. Судячи з того, що листя на деревах немає, це глибока осінь. Дощить. На них зверху з дерева дивиться ворона. Наше завдання - знайти серед них усіх черепаху.

Дається лише 8 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете черепаху / Jagranjosh

Не вдалося знайти черепаху? Ловіть підказку: вона сидить на гілці вище від ворони. Прямо за її спиною.

Разгадка
Якщо знайшли черепаху, у вас дуже хороша кмітливість / Jagranjosh

Можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 8 секунд знайти рукавицю. У парку атракціонів люди катаються на машинках. Десь загубилася рукавиця, яку і належить відшукати.

Також можна розгадати ребус для тих, у кого чудовий зір. На таблиці показано велику кількість букв D. Потрібно не заплутатися і постаратися знайти серед них O.

А ще в нас є оптична ілюзія, де треба за 13 секунд знайти дорогу каблучку. На фермі, де багато моркви, дівчина загубила каблучку з діамантом. Потрібно допомогти їй відшукати пропажу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти