StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого блискучий зір: треба знайти три панди без сонячних окулярів

10 червня 2024, 05:30оновлено 11 червня, 21:44
1582
Спробуйте розгадати веселу, але дуже складну головоломку - потрібно знайти особливих панд, і відшукати їх дійсно стане вкрай непростим завданням.
Головне
Знайдіть 3 панди за 17 секунд / Jagranjosh

Коли хочеться трохи відволіктися, можна порозгадувати оптичні ілюзії. Головоломки дають змогу весело провести час із друзями та в колі сім'ї. Цього разу нам потрібно знайти три панди, на яких немає сонцезахисних окулярів.

Головоломка від Jagranjosh весела, але водночас вкрай непроста. Потрібно уважно вивчити картинку, перш ніж зрозуміти, де сховалися особливі панди.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого зір яструба: треба за 8 секунд знайти рукавицю

відео дня

На картинці - безліч панд. Більшість у сонцезахисних окулярах. Деякі навіть у краватці, з колою в лапі або в капелюсі. Нам потрібно відшукати таких панд, на яких немає сонцезахисних окулярів.

Дається цілих 17 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти панд? Ловіть підказку: правильні відповіді обведені в червоним колом.

Разгадка
Якщо вдалося розгадати головоломку, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, ребус для тих, у кого блискучий зір. На фермі, де кролики їдять моркву, дівчина загубила дорогу каблучку. Вона десь навколо кроликів і морквин.

Також у нас є головоломка, де треба за 5 секунд знайти букву O. На таблиці зображена величезна кількість літер D, і це дуже заплутує. Потрібно уважно дивитися на картинку і відповідь знайдеться.

А ще ми пропонуємо розгадати головоломку для тих, у кого зір яструба. На картинці, де люди відпочивають у парку атракціонів, потрібно знайти рукавицю. Причому лише за 8 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти