StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перевірте себе: які ознаки того, що вам час змінити роботу

20 грудня 2023, 17:20
Главред з'ясував, які ознаки можуть свідчити про те, що вам час змінити ваше місце роботи.
Перевірте себе: які ознаки того, що вам час змінити роботу
Як зрозуміти, що вам час змінити роботу - рекрутер назвала основні ознаки / Колаж Главред, фото: pexels

Психологи рекомендують розглядати можливість зміни роботи кожні 5-7 років. За їхніми словами, це допоможе уникнути застою, сприятиме органічному розвитку в вашій сфері та кар'єрному зростанню. Однак існують ситуації, коли зміна місця роботи може бути потрібною раніше, ніж через 5 років. Рекрутер Юлія Чернобай у своєму відео в YouTube розповіла про основні ознаки того, що вам потрібно змінити роботу.

Перший фактор - конфлікти в команді (аб'юз)

За словами спеціалістки, якщо керівник організації або структури в якій ви працюєте використовує по відношенню до вас лайку, крики та образи - це вже свідчить про якісь психологічні вади або некомпетентність керівника на цьому місці.

"Якщо по відношенню до вас в колективі така поведінка це вже такий великий маячок, що треба щось змінювати. Чому? Тому що по крапельці, по крапельці. Це впливає на ваш світогляд, на ваше сприйняття себе і на вашу саму цінність", - наголошує Юлія Чернобай

Друга ознаки - вам не хочеться йти на роботу

Рекрутер пояснює, що коли ви прокидаєтеся, у вас уже немає енергії - це ознака того, що потрібно щось змінювати у своєму житті.

"От вам не хочеться йти на роботу. І це не просто якесь одноразове явище, а воно продовжується протягом певного періоду часу. Буває в цьому факторі справа не тільки в роботі, а взагалі в напрямку діяльності. Чим ви займаєтеся? Можливо, вам треба трішки вглиб себе заглянути і зрозуміти, що саме вам потрібно", - каже фахівець.

Третій фактор - неприязнь до ваших колег

Вам потрібно змінити роботу, якщо у вас є така стійка неприязнь до ваших колег.

"Коли ви вважаєте, що одна тут або один ви працюєте, все тягнете на собі, коли ви вважаєте їх нерозумними, непрофесійними, коли з їх боку йде до вас якась неважлива поведінка", - вказує фахівець із пошуку роботи.

Четвертий фактор - відсутність розвитку

Рекрутер вказує на те, що якщо ви не бачите, як можуть змінитися ваші обов'язки, ваша зарплата і як це може глобально вас направити до тої цілі, до тої точки, де ви хочете опинитися взагалі в своєму житті, то потрібно змінювати місце праці.

Дивіться відео про те, як зрозуміти, що вам час змінювати роботу:

Юлія Чернобай робить висновок, що кожен з цих пунктів достатньо глибокий. Навіть якщо у вас співпали одна із наведених вище ознак або всі одразу, потрібно ретельно проаналізувати отриманий результат.

"Звідки це виникло, в який момент на щось пішло не так. Коли і чому ви дозволили перейти свої особисті кордони, або в який момент ви стали зневажати і не поважати своїх колег? В який момент ви втратили ту ціль, до якої ви прагнули", - вказує фахівець.

Вона наголошує, що після цього ти потрібен конкретний план дій. Тобто для того, аби щось змінювати, вам треба подивитися на свою початкову точку. Потрібно дійти до висновку про те, що ви зараз маєте та, що вам потрібно або для нової роботи, або для нового напряму вашої діяльності.

"Для того, щоб змінити роботу, вам детально продумати план і етапи вашого розвитку для досягнення поставленої цілі", - резюмувала рекрутер Юлія Чернобай.

У кожної людини можуть бути свої власні причини для зміни роботи. Важливо слухати свої внутрішні почуття та аналізувати, як ваша поточна робота впливає на ваше життя та щастя.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти