StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як наносити макіяж на старіючу шкіру: візажист показала секретну техніку

28 лютого 2024, 03:50оновлено 29 лютого, 10:53
Візажистка, яка спеціалізується на старіючій шкірі, поділилася зі своїми підписниками трюком, який гарантує, що ваші тіні завжди виглядатимуть якнайкраще.
Як наносити макіяж на старіючу шкіру: візажист показала секретну техніку
Як наносити макіяж на старіючу шкіру - макіяж для жінок за 50 / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

З віком може бути важко змиритися з тим, що те, що колись працювало на вашому обличчі, більше не працює. Можливо, колись ви наносили на обличчя матовий тональний крем і темні губи, але з тих пір ваша макіяж-рутина могла змінитися. Звичайно, ми всі маємо право наносити на обличчя все, що нам подобається, але іноді варто визнати, що все змінюється, пише Mirror.

Одна 64-річна візажистка поділилася порадою, яка може змінити ваш макіяж, якщо ви старші або маєте мішки під очима, і лише одна маленька адаптація може змінити ваш зовнішній вигляд на краще.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про поширені помилки в макіяжі, які роблять жінок старшими за свій вік, рекомендуємо наш матеріал: Додають відразу 20 років: візажист назвав популярні помилки в макіяжі.

відео дня

Бренда Бернетт, яка публікує поради щодо макіяжу на своїй сторінці в TikTok, поділилася "одним трюком, який суттєво змінить ваші тіні".

Вона закликала людей "взяти пензлик з прямим краєм і провести прямо по краю", піднімаючи консилер вгору і впоперек тіней, щоб погляд інших людей був спрямований вгору, і очі виглядали менш затуманеними.

Потім вона розтушовувала консилер товстішим пензлем, щоб забезпечити рівномірне нанесення, кажучи, що це має "велике значення", особливо якщо макіяж робиться на зрілій шкірі. Консилер, який вона використовувала, також був трохи світлішим за її реальний тон шкіри, привертаючи увагу до очей, а не до шкіри навколо них.

Дивіться відео про те, як наносити макіяж на старіючу шкіру:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти