StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Додають 10 років: візажист назвав жахливі помилки у макіяжі, які старять

13 березня 2024, 13:31оновлено 14 березня, 23:21
Візажист розповів про три поширені помилки під час нанесення макіяжу, через які жінки можуть виглядати на десять років старше.
Додають 10 років: візажист назвав жахливі помилки у макіяжі, які старять
Як правильно фарбувати очі / колаж: Главред, фото: pexels

Макіяж може чудово приховати темні кола, зморшки та плями на обличчі, але, якщо його неправильно нанести, то він може старити людину, додаючи віку.

Читайте також матеріал: Які зачіски зроблять жінку молодше на 10 років: стиліст показала, що додає віку. Візажист та стиліст рекомендувала жінкам не робити дуже короткий чубчик.

Популярний візажист Уейн Госс закликав людей уникати трьох поширених помилок у макіяжі, які можуть додати років вашому обличчю, передає видання Mirror.

відео дня

"Уникайте металевих та глітерних тіней для повік, а натомість оберіть матові. Матові зазвичай працюють найкраще, оскільки вони не привертають увагу до зморшок або складок", - зазначив візажист.

Він також наголосив, що пудру краще наносити поверх кремових тіней, оскільки вона краще розтушовується, але не варто розтушовувати її пальцем. Візажист додав, що занадто світлий консилер навколо очей може також додати років вашому обличчю. Краще обрати консилер, який підходить до вашого тону шкіри.

"Кремовий консилер завжди рекомендується використовувати над рідким. Я дуже рекомендую наносити його на внутрішній куточок ока, оскільки це єдина частина, яка не має складок", - зазначив Уейн Госс.

Майстер макіяжу рекомендує використовувати зволожуючі продукти та завжди шукати хороший праймер, адже із віком шкіра стає сухішою. Варто обирати косметику із такими інгредієнтами, як гіалуронова кислота, щоб зберігати шкіру зволоженою.

"Перш ніж почати наносити щось на обличчя, переконайтеся, що перед цим ви нанесли сильний зволожуючий крем. Використовуйте хороший праймер, перш ніж почати наносити макіяж, адже він буде діяти як бар’єр між вашою шкірою та макіяжем, щоб допомогти йому залишатися в потрібних місцях протягом усього дня", - наголосив візажист.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти