StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оригінальніше і дешевше, ніж квіти: що подарувати вчителю на 1 вересня

29 серпня 2024, 17:49оновлено 30 серпня, 20:34
759
У перший день навчального року через ціни на квіти часто очі лізуть на лоба, тому є альтернативні варіанти, що можна подарувати вчителю.
Букет цветов, подарок
Що подарувати на 1 вересня замість квітів / Колаж: Главред, фото: pixabay

Серед того, що прийнято дарувати на 1 вересня вчителю є зазвичай квіти і цукерки, однак якщо ви відходите від стандартів, але при цьому хочете подарувати щось вчителю оригінальне і потрібне, вихід є. The Strategist опублікували матеріал, де зібрали думки самих вчителів та вихователів щодо цікавих варіантів подарунків.

Якщо вам тяжко обирати подарунки, вас може зацікавити: вразить всіх наповал: що подарувати подрузі на день народження.

Якщо ви думаєте, що подарувати на 1 вересня замість квітів, хорошим варіантом будуть книги, в залежності від предмету вчителя. Тематичні книжки будуть не лише приємним, а й корисним подарунком для викладача.

відео дня

Подарункові карти - це не те, що прийнято дарувати на 1 вересня вчителю, але те, що буде більш практичним подарунком. Сертифікати у книгарні чи спеціалізовані магазини можуть приємно вразити вашого вчителя.

Якщо ваш вчитель турбується про дітей та намагається робити уроки більш цікавими за допомогою додаткових матеріалів, хорошим подарунком буде канцелярія, магнітна дошка, колонка чи навіть мікрофон. Ці предмети зроблять заняття як і для дітей, так і для вчителя комфортнішими.

Особливо складна задача постає перед тими, хто думає, що можна подарувати першій вчительці. Тут варто відштовхуватися від спеціальності. Вчителю природничих наук чи екології можна подарувати екологічні олівці, які потім можна посадити і виростити з них зелень. Вчительці з малювання підійде мольберт, на якому їй буде зручніше проводити уроки з учнями.

Що таке The Strategist?

The Strategist — веб-сайт із оглядом продуктів, опублікований журналом New York Magazine. Сайт, який був запущений онлайн у 2016 році, отримав свою назву від розділу друкованих видань, який отримав шість разів нагороди National Magazine Award, пише Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти