StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оптична ілюзія для найкмітливіших: потрібно знайти інше слово за 4 секунди

21 квітня 2024, 07:35оновлено 23 квітня, 07:53
5852
Важко буде помітити, де саме заховалося відмінне від інших слово. Але якщо застосувати всю свою уважність, його можна відшукати.

Загадка, девушка
Потрібно знайти інше слово за 4 секунди/ колаж: Главред, фото: YouTube, depositphotos.com/ua

Оптичні ілюзії – це карколомні зображення, які кидають виклик нашому сприйняттю та зоровим навичкам. Ці ілюзії дають глибоке розуміння того, як наш мозок обробляє цю складну візуальну інформацію.

Радимо також прочитати матеріал: Знайти помилку на картинці за 3 секунди зможуть одиниці: загадка для перевірки уважності

відео дня

Але за допомогою таких загадок можна не лише перевірити свої здібності, а й потренувати свою уважність та кмітливість, щоб наступні загадки розгадувати, уже будучи "у повній готовності".

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати на картинці слово, яке відрізняється від усіх інших слів, пише jagranjosh. Непросто буде помітити, де ж саме воно заховалося.

На картинці ми бачимо велику кількість англійських слів cake, що перекладаються як "торт, тістечко". Але десь серед них заховалося інше слово, якого не мало б бути у цьому списку.

Загадку потрібно розгадати всього за 4 секунди, що ще більше ускладнює це завдання.

Загадка
Потрібно знайти інше слово за 4 секунди/ YouTube

Непросто буде відшукати слово, яке відрізняється від інших. Але якщо застосувати всю свою уважність, то можна виконати це завдання, і навіть зробити це досить швидко.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

На картинці заховане слово lake, що з англійської перекладається як "озеро".

Загадка
Непросто буде знайти інше слово/ YouTube

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно помітити магніт на пляжі за 5 секунд. Тільки людина з орлиним зором побачить, де ж саме захований цей предмет.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти 3 відмінності за 15 секунд. Лише дуже зосереджені читачі зможуть відшукати усі відмінності між картинками цуценяти настільки швидко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти