StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не всі знайдуть кота у зоопарку за 15 секунд: неймовірна загадка для найуважніших

19 вересня 2023, 17:10оновлено 21 вересня 2023, 17:10
9724
Якщо ви готові перевірити свою кмітливість та уважність, то ця загадка точно для вас. Не усім вдасться так швидко знайти тваринку, яка заховалася.
Кот, оптическая иллюзия
Потрібно знайти кота у зоопарку за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, fresherslive

Лише люди зі швидким мисленням і загостреною уважністю до деталей можуть помітити кота на картинці, де зображений зоопарк. Зорієнтуватися у цій загадці буде нелегко, тому впораються лише найбільш посидючі й витривалі.

На виконання завдання дається всього 15 секунд, що робить його ще складнішим, пише Fresherslive. Якщо ви хочете вкластися у запропонований час, то доведеться уявити себе, ніби на спортивних змаганнях, і не відволікатися ні на що інше від першої секунди, як тільки ви почнете розгадувати загадку.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка, яка введе у ступор: потрібно знайти заховану пляшку з водою за 15 секунд

відео дня

Картинка містить у собі низку окремих сюжетних сцен – десь стоять жирафи за парканом, десь насолоджуються сонячним теплом пінгвіни, десь гуляє пес тощо. А за цим усім спостерігають відвідувачі зоопарку.

Але не все так просто. За тваринами у зоопарку спостерігає також кіт, який дуже добре заховався. Чи готові ви перевірити себе і спробувати дуже швидко знайти чотирилапого? Це буде не так то й просто – хвостатий дуже добре вміє ховатися.

Котик так добре заховався, що, здається, його не помічають навіть відвідувачі зоопарку. Він вибрав собі чудову схованку.

Спробуйте швидко оглянути картинку і перевірити, чи вдасться вам знайти заховану тваринку за 15 секунд.

Можете також запропонувати цю загадку своїм рідним і друзям, якщо вони теж люблять виконувати подібні завдання на логіку та уважність. А потім ви можете порівняти результати і перевірити, хто з вас найшвидше впорався із завданням.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти кота у зоопарку за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти котика на картинці, даємо невелику підказку – зверніть увагу на вольєр зебри. Нікого зайвого там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Кіт заховався біля зебри/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти літеру А за 15 секунд. Потрібна літера захована серед великої кількості таких же літер, які перевернуті. Не усім усміхнеться удача у цьому завданні.

Також раніше ми розповідали про підступну загадку для перевірки уважності – чи зможете ви знайти цукерку за 10 секунд. Засніжений краєвид з будинком заховав у собі цукерку, помітити яку зможе не кожен. Тим більше за такий короткий час.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти