StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Підступна загадка для перевірки уважності: чи зможете ви знайти цукерку за 10 секунд

17 вересня 2023, 07:05оновлено 21 вересня 2023, 17:10
9597
Засніжений краєвид з будинком заховав у собі цукерку, помітити яку зможе не кожен. Тим більше за такий короткий час.
Загадка, девушка
Потрібно знайти цукерку за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Любителі головоломок та оптичних ілюзій, які розгадують такі загадки досить часто, дуже швидко удосконалюють свою уважність та спостережливість. За допомогою таких загадок можна добре потренувати свій мозок. Наступна загадка змусить вас бути максимально зібраними, адже потрібно буде знайти цукерку на картинці із засніженим будинком.

На фото зображений будинок, до якого потрібно підніматися великими сходами. Навколо оселі хвойний ліс, гілки дерев хиляться від великої кількості снігу. Біля будинку світяться ліхтарі, і все подвір’я закидане товстим шаром снігу, який майже повність закриває паркан.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка, яка введе у ступор: потрібно знайти заховану пляшку з водою за 15 секунд

відео дня

Але десь серед цієї засніженої ідилії захований зовсім несподіваний предмет – цукерка. Помітити її буде непросто, адже вона добре замаскована.

Виконати завдання потрібно всього за 10 секунд, пише Fresherslive. Це буде під силу лише найуважнішим людям.

Спробуйте спершу окинути оком всю картинку загалом – можливо вам усміхнеться успіх і вдасться одразу помітити замаскований предмет. Якщо не вдалося помітити його так швидко, уважно огляньте кожен закуток зображення.

Використовуйте годинник або таймер, щоб контролювати, скільки часу ви використовуєте. Якщо 15 секунд уже минуло, а ви досі не знайшли цукерку, не варто опускати руки. Все одно продовжуйте пошуки до переможного кінця.

Загадка
Потрібно знайти цукерку за 10 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти цукерку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на смугастий предмет, який розташований зверху на сходах.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Цукерка захована на верхній частині сходів/ fresherslive

Раніше ми розповідали про нестандартну загадку, у якій потрібно знайти хлопчика у кімнаті за 15 секунд. Дитину, яка захована у приміщенні, зможуть знайти лише дуже уважні та посидючі люди.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій треба знайти персонажа мультфільму. Відгадка так добре захована, що помітити її зможуть лише надзвичайно талановиті люди.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти