StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка, яка введе у ступор: потрібно знайти заховану пляшку з водою за 15 секунд

16 вересня 2023, 07:05оновлено 17 вересня 2023, 10:16
1688
Лише уважності буде недостатньо, щоб впоратися із цим завданням. Доведеться підключити ще й нестандартне мислення.
Загадка, девушка
Потрібно знайти заховану пляшку з водою за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Загадки, у яких потрібно знайти прихований предмет на картинці, добре розвивають уважність та спостережливість. Якщо приділяти розгадуванню таких загадок невелику кількість часу щодня, досить скоро можна помітити, наскільки уважнішими ви будете до деталей.

Наступна загадка підкориться лише одиницям – потрібно буде знайти пляшку з водою серед великої кількості інших предметів.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Підступна загадка для перевірки уважності: чи зможете ви знайти цукерку за 10 секунд

відео дня

На картинці ми бачимо крамницю, у якій продаються різноманітні речі – від пластикових відер і мотузок до кліток для птахів та інших предметів для побуту. Серед цього всього різноманіття заховалася пляшка з водою, помітити яку буде не так просто, як здається на перший погляд.

На виконання завдання дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. Впоратися за такий час буде нелегко, тому доведеться зібрати в кулак усі свої навики й увімкнути мозок на повну потужність.

Спробуйте уважно оглянути усі місця, де може бути захована пластикова пляшка. Але варто звернути увагу навіть на ті закутки, у яких, як може здаватися, цього предмету точно не може бути. Не варто пропускати таких місць, адже у цій загадці все можливо.

Але не варто засмучуватися, якщо вам не вдається знайти захований предмет за 15 секунд, адже це справді важко. Просто продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на час.

Загадка
Потрібно знайти заховану пляшку з водою за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти пластикову пляшку, даємо підказку – зверніть увагу на вміст залізних кліток.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Пляшка захована у клітці/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій треба знайти персонажа мультфільму. Відгадка так добре захована, що помітити її зможуть лише надзвичайно талановиті люди.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій лише найуважніші помітять сову за 16 секунд. Сова заховалася серед засніженого зимового лісу і так добре замаскувалася, що доведеться докласти максимум зусиль, щоб її побачити.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти