StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Справжнє диво у спеку: куди поставити вентилятор, щоб охолодити всю кімнату

9 серпня 2024, 16:46оновлено 10 серпня, 11:18
158
Жінка поділилася простим трюком з вентилятором, який допоможе швидко охолодити кімнату, і стверджує, що це "диво", коли йдеться про боротьбу зі спекою.
Справжнє диво у спеку: куди поставити вентилятор, щоб охолодити всю кімнату
Де поставити вентилятор, щоб охолодити кімнату - як побороти у спеку / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, УНІАН

Коли температура стрімко зростає, багато хто з нас вдається до вентиляторів, щоб охолодити своє житло під час нестерпної спеки. Проте, схоже, багато хто роками використовували їх неправильно, повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як перемогти спеку в квартирі або в домі, рекомендуємо наш матеріал: Як охолодити кімнату за лічені хвилини: найкращі методи боротьби із спекою.

Користувачка TikTok sophmac26 підкорила соціальні мережі своєю геніальною порадою.

відео дня

"Все, що вам потрібно зробити, це відкрити вікно і повернутися обличчям до свого вентилятора назовні. Він повинен відштовхувати гаряче повітря назовні, а не просто розганяти його по кімнаті", - зазначила вона.

Вона також зазначила, що в її кімнаті стало незвично прохолодно після застосування цього хитрого трюку.

"Зазвичай у моїй спальні дуже спекотно: "Моя спальня зазвичай є найспекотнішою кімнатою в будинку в цей час ночі, а зараз тут так прохолодно. Набагато прохолодніше, ніж зазвичай", - сказала жінка.

Після трьох з половиною годин зі стратегічно розміщеним вентилятором, кліп демонструє незаперечні результати. Соф зазначила, що натрапила на цей хак в Інтернеті і була в захваті від того, що він творить чудеса.

З моменту публікації в TikTok кліп набрав понад 90 000 вподобань. Користувачі соціальних мереж були приголомшені тим, як довго вони приховували цю просту помилку.

Дивіться відео про те, де потрібно поставити вентилятор, щоб охолодити кімнату:

Хоча дехто був скептично налаштований щодо ефективності цього методу, Соф запевнила їх, що він працює, оскільки вона особисто досягла успіху за допомогою цього методу. Здається, люди тепер зацікавлені в тому, щоб випробувати нові трюки зі своїми фанатами.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти