StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба за 12 секунд знайти панду серед священників: заплутана оптична ілюзія

24 жовтня 2023, 17:01оновлено 31 жовтня 2023, 20:58
2212
Навіть не варто думати, що це легке завдання, адже щоб помітити заховану тваринку, потрібно мати справді гострий погляд.
Панда, оптическая иллюзия
Потрібно знайти панду серед священників за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, fresherslive

Оптичні ілюзії дозволяють тримати мозок "у формі" та розвивати уважність й спостережливість. Не кожен може похвалитися надзвичайним рівнем уважності, але регулярне розгадування подібних загадок може змінити ситуацію у кращу сторону. Якщо ви любите такі тренування для мозку, тоді пропонуємо розв’язати наступну загадку, у якій потрібно дуже швидко знайти панду серед священиків.

На виконання завдання дається всього 12 секунд, пише Fresherslive. Навіть якщо ви впевнені у своїх силах, не варто розслаблятися, адже цей час промине дуже швидко – ви й опам’ятатися не встигнете.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише геній помітить літеру В серед Р за 5 секунд: простий спосіб перевірити уважність

відео дня

Тому, беручись за це завдання, потрібно бути дуже зосередженими і не відволікатися ні на що інше. Так як завдання забере у вас небагато часу, можна відкласти усі інші справи на цей час і спробувати впоратися максимально швидко.

На картинці ми бачимо велику кількість священнослужителів у білих рясах та головних уборах рожевого кольору. Але десь серед них заховалася панда, яка непомітно причаїлася і намагається не потрапляти на очі нікому, хто дивитися на картинку.

Спробуйте окинути оком спершу всю картинку – раптом такий трюк дасть свій результат і ви зможете моментально розрізнити, де ж на картинці панда. Якщо такий метод не дасть результату, то доведеться оглядати картинку детальніше по частинах.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти панду серед священників за 12 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти панду за 12 секунд, даємо невелику підказку – зверніть особливу увагу на ділянку біля лівого краю картинки.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Панда заховалася біля лівого краю картинки/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти панду серед сотень пінгвінів за 15 секунд. Не усі здатні кинути собі виклик і спробувати вийти переможцем у такому складному завданні.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти метелика за 15 секунд. Метелика в парку зможе помітити не кожен, адже він дуже добре заховався.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти