StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише геній знайде панду серед сотень пінгвінів за 15 секунд: загадка на уважність

20 жовтня 2023, 14:57оновлено 31 жовтня 2023, 20:58
3603
Не усі здатні кинути собі виклик і спробувати вийти переможцем у такому складному завданні.
Панда, оптическая иллюзия
Потрібно знайти панду серед сотень пінгвінів за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, fresherslive

Розгадувати оптичні ілюзії вдається не усім. Адже навіть ті загадки, які на перший погляд здаються не дуже складними, насправді містять у собі глибоко заховану таємницю. Наступна оптична ілюзія якраз належить до таких загадок – розгадати її буде досить складно. Завдання полягає у тому, що потрібно знайти панду, яка заховалася серед пінгвінів.

На завдання дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. Тому доведеться поспішати, якщо ви налаштовані вийти переможцем у цьому завданні.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише геній помітить літеру В серед Р за 5 секунд: простий спосіб перевірити уважність

відео дня

Для розгадування цієї загадки потрібен без перебільшення "орлиний зір", адже на картинці зображено так багато пінгвінів, що навіть порахувати не можна. І десь серед сотень пінгвінів потрібно помітити всього одну панду, яка дуже добре заховалася.

У панди точно є талант до гри у хованки, адже можна дуже довго блукати очима по картинці й не натрапляти на неї. Але якщо ви хочете вийти переможцем з цієї гри, то доведеться зібрати до купи усю свою уважність і спостережливість.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти панду серед сотень пінгвінів за 15 секунд/ fresherslive

Коли впораєтеся із завданням, можете запропонувати його своїй сім’ї або друзям, щоб перевірити, чи зможе хтось розгадати загадку швидше за вас.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Знайти панду буде непросто/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти "Оскар" серед десятків слів. Є велика кількість слів "OSCOR", серед них є лише одне слово, яке написано правильно – "OSCAR".

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти прихованого щура в полі за 17 секунд. На картинці з вигадливим сюжетом побачити тварину буде важко – у гризуна було де заховатися, щоб ніхто не міг його помітити.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти