StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти метелика за 15 секунд: надзвичайно складна оптична ілюзія

19 жовтня 2023, 11:23оновлено 31 жовтня 2023, 20:58
8517
Метелика в парку зможе помітити не кожен, адже він дуже добре заховався.
Бабочка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти метелика в парку за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, fresherslive

Оптичні ілюзії та різні головоломки дуже добре тренують мозок і вчать його помічати такі деталі, на які він раніше навіть не звертав увагу. Такі загадки є своєрідним тренуванням для мозку так само, як спорт тренує тіло. Наступна загадка може виявитися складнішою, ніж можна собі уявити – потрібно буде знайти метелика на фото парку.

На виконання завдання дається всього 15 секунд, тому доведеться поспішати, пише Fresherslive. Для того, щоб стежити за часом, буде зручно користуватися секундоміром або увімкнути собі таймер.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише геній помітить літеру В серед Р за 5 секунд: простий спосіб перевірити уважність

відео дня

Якщо вам не вдається знайти метелика саме за цей час, засмучуватися не варто, адже загадка і справді складна. Просто зберіть до купи усі свої сили, сконцентруйтеся на картинці й спробуйте знайти приховану комаху якомога швидше.

Можна також розгадувати цю загадку не самостійно, а залучивши до цього своїх рідних та друзів. Ви можете намагатися знайти метелика паралельно, а потім порівняти, у кого скільки часу на це піде, й визначити переможця.

Знайти комаху на зображенні парку із зеленими деревами і кущами буде непросто, адже заховатися там точно є де. Але ми віримо у ваші сили. Не здавайтеся і рухайтеся вперед, і вам точно вдасться вийти переможцем.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти метелика в парку за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти метелика, даємо невелику підказку – зверніть увагу на ділянку картинки ближче до лівого нижнього кута. Нічого там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Метелик заховався ближче до лівого нижнього кута/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти прихованого щура в полі за 17 секунд. На картинці з вигадливим сюжетом побачити тварину буде важко – у гризуна було де заховатися, щоб ніхто не міг його помітити.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти мишу в бібліотеці за 12 секунд. Не кожен зможе знайти мишу так швидко і ще й обігнати кота, який теж за нею полює.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти