StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік показав, як відкрити консервну банку за допомогою ложки: хитрий трюк вражає

15 серпня 2023, 18:56
Спритний чоловік продемонстрував, як він зміг відкрити банку солодкої кукурудзи за допомогою ложки.
консерви
Чоловік показав, як відкрити консервну банку за допомогою ложки / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео

Мабуть, на будь-якій кухні знайдеться хоч одна консервна баночка зі шпротами, тунцем, томатами, кукурудзою тощо. Досить часто консерви стають у нагоді у вечірню годину, коли є бажання скуштувати щось смачненьке, але немає бажання щось готувати. Також консерви можна взяти із собою на пікнік та зробити смачні бутерброди. Проте інколи буває так, що консервного ножа немає під рукою. І тут доводиться шукати альтернативи, чим можна відкрити баночку зі смаколиками.

Як пише Mirror, кмітливий чоловік знайшов спосіб, як можна відкрити консервну банку, використовуючи лише ложку. Видання підкреслює, що цей лайфхак дуже корисний у випадку непередбачуваної ситуації. Втім, людям потрібно бути надзвичайно обережним, коли йдеться про гострий і зубчастий край банки.

Так, у корисному відео на YouTube блогер, який має нікнейм DaveHax, продемонстрував, як він зміг відкрити банку солодкої кукурудзи. Чоловік міцно стиснув звичайну ложку в руці, а потім взяв банку і почав терти її ложкою, рухаючись вперед та назад, одночасно штовхаючи її вниз. Через декілька секунд на банці утворився отвір. Показуючи глядачам обрізану верхівку, чоловік наказав їм використовувати край ложки, щоб повільно прорізати кришку.

"Звичайно, відкриваючи таку банку, утворюється дуже гострий і зубчастий край, тому вам потрібно бути дуже обережним. Якщо ви збираєтеся спробувати цей трюк вперше, то бажано виконувати його в захисних рукавичках", - застеріг чоловік своїх підписників.

Дивіться відео, в якому чоловік показує, як відкрити консервну банку за допомогою ложки:

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що чоловік поділився хитрим трюком, як охолодити дім у літню спеку. Все, що вам потрібно зробити, це замочити кілька рушників у холодній воді, а потім розвішати їх біля вікон і дверей. Саме цей простий трюк допоможе охолодити повітря та зробити перебування в приміщенні комфортнішим.

Також гуру прибирання показала, як зробити блискучими сидіння в авто. Для цього знадобиться один предмет, який точно знайдеться у вашій кухонній шафі. Шалений фокус приводить у захват!

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти