StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік бігав із холодильником вулицею, зупинила поліція: що він сказав

1 лютого 2024, 20:54
Правоохоронці швидко з'ясували, що чоловік - не злодій, він пояснив, навіщо бігав із холодильником за спиною містом, і все швидко стало зрозуміло.
Чоловік, холодильник
Чоловік із холодильником за спиною виявився спортсменом / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Pixabay

Поліція в Британії зупинила чоловіка, який бігав із холодильником за спиною. Подумали, що він злодій, однак з'ясувалося - чоловік не тікав з місця злочину, а свій "рюкзак" не вкрав.

Як повідомляє BBC, Деніел Фейрбразер розповів, що він біг із холодильником за спиною у Стівеніджі, Хартфордшир, коли його зупинили правоохоронці.

"Вони увімкнули сині вогні, зупинили рух транспорту і зупинили мене, щоб дізнатися, що відбувається. Зрозуміло, що вони ніколи не бачили нічого подібного раніше", - розповів чоловік.

відео дня

"Один поліцейський опустив вікно і сказав: "Ви розумієте, ми повинні зупинити вас. У вас на спині холодильник?" - додав він.

Герой сюжету сказав поліції, що холодильник допомагає йому підготуватися до марафону в Лондоні. Там він спробує побити рекорд Гіннеса і стати найшвидшим бігуном із побутовою технікою.

Поточний рекорд встановив британець Сем Гаммонд. У лютому 2023 року він пробіг із холодильником 2 години 4 хвилини і 13 секунд.

"Я очікував, що поліція виконає свою роботу і перевірить когось, хто біжить із холодильником. Якби мене зупинили ще 10 разів, я б не розсердився", - підкреслив Деніел Фейрбразер.

Раніше чоловік у себе вдома знайшов купу грошей, але різко "обламався". Річ у тім, що виявлені ним мільйони виявилися банкнотами, які неможливо обміняти.

Нагадаємо, чоловік переодягнувся у свою дівчину і вирушив на іспит. Він прийшов до університету, показав документи, але потім раптом щось пішло не так.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти