StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар на 28 лютого: до чого варто підготуватися на початку дня

27 лютого 2024, 19:32
Звернення до начальства з приводу невеликих питань може бути успішним, варто ризикнути.
Місячний календар на 28 Лютого
Місячний календар на 28 лютого / Колаж Главред, фото freepik

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 28 лютого згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

28 лютого - спадний Місяць. З 23:09 - 19-й день місячного циклу. Місяць у Скорпіоні.

Вплив Місяця на людину 28 лютого

У цю місячну добу енергетика може привести до почуття пасивності, особливо після напруженого попереднього дня. Існує небезпека піддатися впливу інших і почати імітувати їх поведінку. Важливо не піддаватися впливу ні оточуючих, ні своїх власних ілюзій; встояти перед спокусою загрузнути в нижчих інстинктах і темних думках. Більшість неприємних коментарів про вас сьогодні, ймовірно, несуть в собі зерно правди, тому не слід ображатися, а краще задуматися, як виправити свої недоліки.

відео дня

Вплив Місяця 28 лютого по сферах життя

Бізнес і гроші: Рекомендується відкласти важливі ділові зустрічі, так як цей день не найсприятливіший для серйозної роботи. Краще зайнятися поточними завданнями або, при необхідності, приділити час відпочинку. Корисно зосередитись на сферах, пов'язаних з науковими дослідженнями, творчістю чи мистецтвом. Звернення до начальства з приводу невеликих питань може бути успішним. Також сприятливо вирішувати прості фінансові питання.

Здоров'я: Утримання від вживання алкоголю і куріння рекомендується, а також корисно провести процедури очищення кишечника і невеликий голодний день. Хірургічні втручання, якщо можливо, краще перенести. Слід звернути увагу на стан нирок. Рекомендується очищення шкіри, масаж, процедури омолодження і відвідування лазень. Підйом раніше і брехня пізніше можуть бути корисними в цей день, так як потреба уві сні знижена. У раціоні харчування варто збільшити споживання горіхів і рослинних масел, а обмежити споживання м'яса.

Стрижка волосся: Сьогоднішня стрижка допоможе підкреслити вашу харизму, надати сили і зміцнити здоров'я. До того ж, форма зачіски буде довше залишатися в порядку, адже Місяць знаходиться в стадії убування, що уповільнює ріст волосся. Якщо ви вирішите змінити колір волосся, виберіть той, який був у вас в найуспішніші періоди життя.

Стосунки та шлюб: Перша половина місячного дня може бути часом конфліктів, чвар і раптових неприємностей. Труднощі в роботі і особистому житті, невідповідна самооцінка, сварки з колегами і близькими можуть виникнути через нерозуміння і егоїзму. Цей день не підходить для укладення шлюбу, і краще утриматися від інтимних відносин.

Порада на 28 лютого за місячним календарем

Рекомендується проявляти розсудливість, обережність і уважність. Цей день не підходить для роботи з ароматами, тому краще уникати їх вдихання, вибору парфумерії та використання парфумів і дезодорантів.

Сон на 28 лютого за місячним календарем

Сон може дати підказки на шляху до одужання.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти