StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар на 28 січня: чому у цей день варто вставати з ліжка раніше

27 січня 2024, 19:07
У сфері бізнесу і фінансів рекомендується відкласти важливі справи і переговори.
Місячний календар на 28 січня 2024 року
Місячний календар на 28 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (sky.affect)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 28 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

28 січня - спадний Місяць. З 19:51 - 18-й день місячного циклу. Місяць у Діві.

Вплив Місяця на людину 28 січня

Енергетика поточної місячної доби схиляє людину до пасивності, що є природною реакцією після активного попереднього дня. Існує небезпека піддатися впливу оточуючих і почати копіювати чужий спосіб життя. Важливо встояти перед впливом інших людей та ілюзій, не піддаватися низинним інстинктам і темним думкам. Будь-які неприємні коментарі, зроблені на вашу адресу цього дня, здебільшого відображають реальність, тому не слід ображатися, а краще замислитися про можливість усунення недоліків.

відео дня

Вплив Місяця 28 січня у сферах життя

Бізнес і гроші: У сфері бізнесу і фінансів рекомендується відкласти важливі справи і переговори, оскільки цей день не є найкращим для серйозної роботи. Замість цього приділіть увагу поточній роботі або, за необхідності, відпочинку. Ефективно використовувати день для занять науковою діяльністю, творчістю і мистецтвом. Можна звертатися до керівництва щодо вирішення дрібних, нескладних питань, а також успішно вирішувати прості фінансові питання.

Здоров'я: У сфері здоров'я рекомендується уникати пияцтва і паління, провести очищення кишківника і дотримуватися голоду. Хірургічні втручання, якщо вони були заплановані, краще відкласти. Зверніть увагу на стан нирок. Рекомендується займатися очищенням шкіри, масажем, омолодженням, відвідуванням лазень із парою. Цього дня рекомендується вставати раніше і лягати спати пізніше, оскільки необхідно зменшити тривалість сну. У раціон харчування додайте горіхи і рослинні олії, а обмежте споживання м'ясної їжі.

Стрижкаволосся: Стрижка волосся цього дня сприяє зміцненню харизми, надає сили і здоров'я. Крім того, форма зачіски зберігатиметься довше, оскільки Місяць убуває, що уповільнює ріст волосся. Якщо є бажання змінити колір волосся, обирайте той, який був у вас у найуспішніший період життя.

Стосункиі шлюб: У стосунках перша половина місячного дня може бути часом конфліктів, душевного розладу і несподіваних неприємностей. Важливо уникати егоїзму і нерозуміння, щоб уникнути труднощів у роботі та особистому житті, а також конфліктів із колегами, партнерами і близькими. У шлюбі не рекомендується укладати шлюб цього дня, і також краще утриматися від інтимної близькості.

Сон у ніч із 27 на 28 січня

Сон цього дня може містити підказки щодо шляхів зцілення від хвороб.

Порада на 28 січня за місячним календарем

День вимагає обережності, розсудливості й розсудливості. Не рекомендується працювати із запахами, вдихати аромати, вибирати парфуми і використовувати дезодоранти.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти