StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро з 26 лютого до 3 березня: Тельцю - втрата, Близнюкам - можливість

25 лютого 2024, 15:07
Льву швидше за все доведеться страждати на цьому тижні.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 26 лютого до 3 березня карти Таро пророкують Різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Четвірка Пентаклів

Цього тижня Четвірка Пентаклів хоче, щоб ви зосередилися на своїх стосунках з грошима. Чи бережете ви свої гроші, але при цьому не відмовляєте собі в маленьких розкошах? Або ви бережете кожну копійку, бо боїтеся втратити все? Проаналізуйте, що рухає цим мисленням. Не дозволяйте своїм почуттям, пов'язаним з фінансами, відволікати вас від ефективного управління своїм багатством і налаштовувати себе на довгостроковий успіх. Ви можете отримувати задоволення зараз і бути впевненим у завтрашньому дні.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Дев'ятка Мечів

Дев'ятка Мечів вказує на те, що зараз ви переживаєте якусь втрату або розчарування. Це може бути щось, що ви передбачали, або це може бути щось раптове і несподіване. Незалежно від цього, стрес тисне на вас, і вам здається, що ви ніколи не оговтаєтеся від цієї ситуації. Витратьте час на горе і зцілення, пам'ятаючи про те, що, хоча те, що ви переживаєте, дуже важко, ви можете рухатися далі і розвиватися на основі цього досвіду.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Король Жезлів

Цього тижня ви можете отримати можливість, і Король Жезлів визнає, що у вас є сила і стійкість, щоб прийняти її! Чи ухилялися ви в минулому від керівних ролей? Ви відчували себе пригніченими, коли брали на себе більше відповідальності? Зараз саме час відстояти свою владу і стати господарем свого бачення. Запорукою успіху є чітке розуміння того, куди ви хочете потрапити, і встановлення реалістичних цілей, які допоможуть вам досягти цього. Виходьте і беріться за кільце!

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Король Пентаклів

Успіх знаходиться в межах вашої досяжності! Король Пентаклів вказує на те, що у вас є все необхідне для створення фінансового достатку у вашому житті, і тепер вам просто потрібно рухатися вперед, втілюючи в життя будь-які ідеї, які ви, можливо, обмірковували. Ви думали про те, щоб почати нове ділове підприємство або вкласти гроші? Можливо, це той самий сигнал, якого ви так довго чекали, але не варто відразу ж кидатися вперед. Складання плану і вибудовування всіх своїх дій забезпечать вам найбільш плідний результат.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Трійка Мечів

Трійка Мечів хоче визнати горе або серцевий біль, від яких ви, можливо, страждаєте в даний час. Можливо, вас зрадили, а може бути, ви відчуваєте душевні муки. Цього тижня ця карта просить вас бути наполегливими та тримати свої емоції під контролем, щоб ви могли рухатися вперед, не розпадаючись. Тільки стежте за тим, щоб не стати остаточно відстороненим у своєму прагненні залишатися сильним. Якщо ви збережете зв'язок зі своєю емоційною стороною, ви зможете вийти з цієї ситуації з іншого боку, здатної любити ще сильніше.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Королева Кубків

Королева Кубків вказує на емоційну зрілість, співчуття та виховний дух. На цьому тижні ви будете покликані висловити цю енергію в якомусь вигляді. Можливо, до вас звернеться друг з проблемами у взаєминах або колега за підтримкою у вирішенні проблеми, з якою він зіткнувся. Коли це станеться, слухайте їх від щирого серця, але емоційно відсторонитеся від проблеми. Хоча може виникнути спокуса з головою зануритися в ситуацію разом з ними, зрозумійте, що тільки вони самі можуть виплутатися зі свого скрутного становища.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Паж Пентаклів

Паж Пентаклей уособлює ентузіазм по відношенню до нових починань і нових підприємств. На цьому тижні вам пропонується якимось чином проявити свої творчі таланти. Ви думали про те, щоб почати щось, але не робили перших кроків, щоб довести це до кінця? Ця карта хоче, щоб ви взяли ті фантастичні ідеї, які ви виношували, і почали працювати над їх втіленням. Зберігаючи концентрацію та застосовуючи сильну трудову етику, ви дасте собі можливість втілити свої мрії в реальність.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Сімка Кубків

Вам здавалося, що ви жонглюєте занадто багатьма речами одночасно? Цього тижня Сімка Кубків визнає, що у вас багато конкуруючих пріоритетів, і хоча благородно віддавати свою енергію стількох різних справах, виявилося неможливим приділити належну увагу якомусь одному з них. У результаті одна або кілька областей постраждали. Вибір може бути нашим другом, але може бути і нашим ворогом. Зараз саме час зрозуміти, куди найкраще витратити свій час і енергію.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Карта Смерть - одна з найбільш незрозумілих карт Таро. Вона не символізує фізичну смерть - скоріше, мова йде про перетворення себе і позбавлення від того, що більше не служить нам. За що ви трималися, від чого вам потрібно позбутися? Завершення цієї глави вашого життя може прокласти шлях до чогось набагато більшого. Цього тижня зверніть увагу на можливості відмовитися від усього, що утримує вас від майбутнього, якого ви заслуговуєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Лицар Жезлів

Лицар Жезлів - імпульсивна карта, яка вказує на почуття занепокоєння, яке може призвести до потрясінь у вашому житті. Цього тижня вам пропонується поглянути на рішення, з яким ви зіткнулися, і подумати про наслідки поспішних дій. Можливо, ви вже готові піти шляхом, але, можливо, вам слід ще раз подумати, перш ніж стрибати. Це нелегко зробити, коли ви захоплені чимось, але ця карта служить нагадуванням про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Королева Пентаклів

На цьому тижні комусь знадобиться додаткова турбота! Королева Пентаклей - справжній годувальник: саме вона стежить за тим, щоб всі були ситі, в будинку панував порядок, а близьким приділялося достатньо часу і уваги. Коли вона з'являється в розкладі, це сигнал про те, що комусь може знадобитися більше підтримки, ніж зазвичай. Хтось із ваших знайомих відчуває труднощі, або це ви самі потребуєте плечі, на яке можна спертися? Якщо ви відчуваєте себе не в своїй тарілці, не бійтеся звернутися за допомогою. Ресурси є, і це нормально просити про те, що вам потрібно.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Дев'ятка Кубків

Отримання Дев'ятки Кубків може означати, що саме на цьому тижні ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал від Всесвіту, що у вашому житті все так, як повинно бути. Ця порція щасливої енергії може означати, що ви відчуваєте себе цілком задоволеними роботою, стосунками, дружбою - ваша емоційна чаша може переповнитися! Знайдіть час, щоб зупинитися і оцінити велику кількість благословень, які життя пропонує вам зараз.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти