StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 11 жовтня 2023: Місяць віщує вирішення неспокійних ситуацій і суперечок

10 жовтня 2023, 11:14
11 жовтня слід витягти максимум з поточної роботи, але не варто починати нові проекти.
Місячний календар 11 жовтня
Місячний календар 11 жовтня / Колаж Главред, фото flickr (Ian Sane), скріншот YouTube (Astrology Notes)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 11 жовтня згідно з місячним календарем.

Який сьогодні місячний день

11 жовтня - четверта чверть спадаючої Місяця. З 02:28 ночі - 27-й день місячного циклу. Місяць у Діві.

Вплив місяця на людину 11 жовтня

У цей день посилюється зв'язок з інтуїцією, і можливо ви отримаєте приховані знання на інтуїтивному рівні. Крім того, цей день обіцяє безліч несподіваних відкриттів. Сьогодні можливі моменти ясності і прозріння, і несподівано може з'явитися вихід з ситуації, яка давно турбує. Однак це передбачає, що ви не будете занадто зосередженні на вирішенні повсякденних побутових проблем у цей день. Також це час, коли можна звільнитися від ілюзій і усвідомити відповідальність за кожну свою дію.

відео дня

Вплив Місяця 11 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: День обіцяє сприятливі моменти, але не рекомендується починати нові проекти. Замість цього намагайтеся отримати максимальну вигоду з поточних справ. Цей день сприятливий для вирішення суперечок, оскільки в них може ховатися істина. У другій половині дня не варто укладати нові угоди, підписувати документи або працювати з новими проектами. Час ідеально підходить для наукових досліджень і експериментів. Якщо у вас є фінансові питання, то найкраще зайнятися закриванням боргів.

Здоров'я: Можливі захворювання не є серйозними і скоро пройдуть без будь-яких наслідків. Рекомендується проведення водних процедур.

Стрижка волосся: Якщо ви вирішили відвідати перукарню, то зробите правильний вибір. Стрижка підніме ваш настрій і збільшить популярність в очах оточуючих. Зміна кольору волосся приверне енергію і покращить фінансовий стан.

Стосунки та шлюб: Вас може очікувати приємне здивування у вигляді хороших новин від друзів і старих знайомих. Вважається, що цей день підходить для укладання шлюбу, але пам'ятайте, що весілля може бути насичене сентиментальністю і ностальгією, що створює особливу атмосферу.

Сон в ніч з 10 на 11 жовтня

11 жовтня сни стають реальністю і можуть приносити інтуїтивні прозріння, допомагаючи розкривати справжню сутність речей, людей і подій навколо нас.

Порада на 11 жовтня за місячним календарем

Для успішного проходження цього дня важливо залишатися в легкому і радісному настрої, уникати напруги і занепокоєнь. Також важливо підтримувати близькі стосунки з рідними і близькими людьми. Це відмінний час для подорожей, висадки квітів, роботи в саду або для відкриття світу з нових і несподіваних сторін. У 27-й день рекомендується якомога менше дивитися в дзеркало і, якщо можливо, навіть обійтися без нього.

Читайте більше цікавого:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти