StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лимон заховався серед яблук і грушок: тільки геній його знайде за 5 секунд

13 серпня 2024, 18:35оновлено 17 серпня, 11:14
2866
Тільки людина з високим IQ зможе відшукати правильну відповідь.
Загадка
Треба знайти лимон серед яблук і грушок/ jagranjosh

Різноманітні загадки є чудовим способом, як перевірити свої здібності, і ще й при цьому потренувати свій мозок і покращити уважність та спостережливість. Регулярне розгадування головоломок та оптичних ілюзій допомагає підняти кмітливість кожної людини на вищий рівень.

Радимо також прочитати матеріал: Вчитель загубив важливий предмет, треба його знайти за 7 секунд: загадка на уважність

Якщо спершу такі загадки можуть здаватися складними, то вже з кожною наступною вам все легше і легше буде виконувати такі завдання.

відео дня

У наступній головоломці потрібно відшукати лимон серед яблук і грушок, пише jagranjosh. Непросто буде помітити, де саме заховався неслухняний цитрусовий.

Чи можете ви відшукати захований лимон серед фруктів всього за 5 секунд? Саме стільки часу дається на пошук неправильної відповіді. Не кожному вдасться розгадати загадку настільки швидко.

Спробуйте знайти відповідь і покращити свою спостережливість та IQ за допомогою цієї веселої головоломки, що дражнить розум.

Загадка
Треба знайти лимон серед яблук/ jagranjosh

Якщо зануритися з загадку з головою, не відволікатися і не дивитися по сторонах, то відшукати неслухняний цитрусовий вдасться набагато швидше.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити лимон/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій знайти каблучку за 9 секунд зможе лише геній. Лише дуже уважні та спостережливі люди зможуть відшукати каблучку, адже захована вона дуже майстерно.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій загублене слово знайдуть лише люди з "орлиним зором". При цьому на загадку дається всього 9 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти