StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загублене слово знайдуть лише люди з "орлиним зором": на загадку дається всього 9 секунд

8 серпня 2024, 07:10оновлено 13 серпня, 15:16
2047
Непросто буде помітити, де саме заховалося одне просте слово, і на його пошук дається всього зовсім трішки часу.
Девушка, загадка
Треба знайти загублене слово за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, jagranjosh

Головоломки та оптичні ілюзії, у яких потрібно відшукати щось приховане (об’єкт, тварину, людину, слово тощо) зазвичай досить складні, тому й розгадувати їх вдається не кожному. Але навіть якщо з першої спроби вам буде здаватися, що такі завдання для вас непідйомні, не варто опускати руки і так легко відступати – кожна нова спроба буде додавати вам впевненості у собі та допомагатиме тренувати ваш мозок для виконання такого типу завдань.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо також прочитати: Лимон заховався серед яблук і грушок: тільки геній його знайде за 5 секунд

У наступній загадці потрібно знайти англійське слово pass на картинці, пише jagranjosh.

відео дня

Відшукати слово pass зможуть лише найуважніші люди, які зможуть проявити кмітливість, нестандартний підхід до розв’язання різноманітних завдань та неабиякий рівень уважності.

При цьому на загадку дається лише 9 секунд – мало кому вдасться знайти розгадку настільки швидко. Але якщо докласти зусиль і добре постаратися, то вам точно вдасться докопатися до істини і помітити, де ж все-таки заховалося загублене слово.

На картинці ми бачимо велику кількість літер, які у переважній більшості не складаються у слова, а просто хаотично розкидані на малюнку, сформувавши рядки і стовпці. Але одне слово там все таки можна відшукати – pass, яке у перекладі з англійської мови має кілька значень (шлях; пройти, минати).

Загадка
Треба знайти загублене слово за 9 секунд/ jagranjosh

Слова можна шукати як по горизонталі та вертикалі, так і по діагоналі.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Заховане слово потрібно шукати по діагоналі/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба перекласти один сірник, щоб знайти розгадку. Важко буде за 7 секунд зрозуміти, де ж захована правильна відповідь. Доведеться докласти багато зусиль, щоб знайти те, що ховається від наших очей.

Також раніше ми розповідали про найкращу загадку для перевірки уважності, у якій не усім вдасться знайти кота за 5 секунд. Тільки одиниці зможуть відшукати, де саме заховався хитрий хвостатий, адже його схованка непроста.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти