StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як вийти на дах: ідеальна загадка для перевірки уважності за 5 секунд

13 серпня 2024, 14:00оновлено 17 серпня, 11:16
2162
У заплутаній головоломці пропонується відшукати шлях, яким жінка може вийти на дах будинку, щоб розвісити випраний одяг.

Девушка, загадка
Треба знайти правильний шлях на дах за 5 секунд/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, jagranjosh

Головоломки створюються у різних формах, але найпоширеніша – це картинки, на яких зображена якась загадка чи специфічне завдання. Правильну відповідь у таких загадках зазвичай шукати дуже непросто, адже це вимагає від людини неабиякої уважності, спостережливості, а часто і терплячості та посидючості.

Радимо також прочитати матеріал: Вчитель загубив важливий предмет, треба його знайти за 7 секунд: загадка на уважність

відео дня

Хоча у багатьох випадках не терплячість грає головну роль під час пошуку правильної відповіді, а кмітливість, уважність та вміння нестандартно підходити до пошуку відповіді. Адже якщо не вмикати нестандартне мислення, а намагатися йти уже відомою добре проторованою стежкою, то ця стежка у результаті може виявитися дуже заплатаною і тернистою.

У наступній головоломці потрібно відшукати шлях, яким жінка може вийти на дах будинку, щоб почепити там випраний одяг і залишити його сушитися, пише jagranjosh.

Ми бачимо на картинці схему будинку у розрізі. Щоб дістатися кожного наступного поверху, потрібно рухатися вверх драбиною.

Але деякі кімнати є пасткою – якщо туди піднятися, рухатися звідти далі буде неможливо – хіба що повертатися на крок назад і спускатися вниз. Але навіщо таким чином втрачати час, якщо можна одразу відшукати правильний шлях?!

Пошук правильної відповіді обмежений у часі – на це у вас є всього 5 секунд. Звісно, настільки швидко впоратися зможуть тільки надзвичайно уважні та кмітливі люди, яких дуже мало. Чи готові ви перевірити, чи входите ви до їхнього числа?

Загадка
Треба знайти правильний шлях на дах за 5 секунд/ jagranjosh

Якщо ж не вдається розгадати загадку за 5 секунд, не варто розчаровуватися, адже це вдасться справді лише одиницям серед великої-великої кількості людей.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде знайти правильний шлях/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій загублене слово знайдуть лише люди з "орлиним зором". При цьому на загадку дається всього 9 секунд.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти помилку на зображенні за 4 секунди. Мало хто зможе настільки швидко помітити, де саме на картинці заховалася помилка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти