StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Яка монета першою торкнеться дна: складна загадка для найуважніших

26 вересня 2024, 13:04
1953
Потрібні не лише уважність, а й глибокі знання, щоб зрозуміти, яка саме відповідь буде правильна.

Загадка
Яка монета першою торкнеться дна/ jagranjosh

Головоломки – це ідеальний спосіб розвинути критичне мислення та покращити свій IQ. Такі загадки є викликом для мозку, але подолання такого виклику є дуже корисним для розвитку критичного мислення і покращення спостережливості та уважності до деталей.

У наступній загадці потрібно відповісти, яка монета першою торкнеться дна ємності з водою, пише jagranjosh.

відео дня

Але під час розгадування загадки доведеться поспішати, адже розгадати її потрібно дуже швидко – всього за 8 секунд. Мало хто впорається настільки швидко.

Ті, хто може швидко розгадати цю головоломку, демонструють високий IQ, гостру спостережливість і глибоке розуміння фізики і температури.

Монети зависли над двома відрами, у яких є вода. Але температура води різна. Потрібно визначити, яка з цих монет під час падіння швидше дістанеться дна ємності.

Загадка
Яка монета першою торкнеться дна/ jagranjosh

Спробуйте самостійно розгадати загадку. Але якщо вам це не вдається, то правильно відповідь можна піддивитися внизу.

Загадка
Першою торкнеться дна монета, яка впаде у перше відро/ jagranjosh

Правильна відповідь: першою дістанеться дна монета, яка впаде у перше відро. Адже температура води у першому відрі становить 25 градусів за Цельсієм, що означає, що рідина перебуває у рідкому стані. В той же час у другій ємності температура води становить 25 градусів за Фаренгейтом, що в перерахунку на градуси за Цельсієм становить -3,9 градуса, тобто вода у другому відрі у твердому стані. Монета, яка туди впаде, залишиться лежати на льоду і не дістанеться до дна.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку на швидкість, у якій знайти 4 відмінності між двома моряками зможуть тільки найкмітливіші. Непросто буде відшукати усі відмінності між картинками, адже вони на перший погляд здаються ідентичними.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій лише найуважніший знайде 3 відмінності за 25 секунд. Непросто буде відшукати усі відмінності настільки швидко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти