StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як прибрати супер клей із пластику: перевірений і дуже хороший спосіб

14 березня 2024, 12:36оновлено 15 березня, 11:05
7846
Ви дізнаєтеся, чим прибрати засохлий клей із пластику, коли спробуєте простий спосіб із застосуванням засобу, який можна купити практично в кожній аптеці.
Клей
Чим можна відтерти суперклей, що засох вже давно / Скріншот YouTube

Багато хто добре знає, що суперклей - справжній помічник по господарству. Проте часом постає питання, чим видалити супер клей із пластику в домашніх умовах, оскільки він засихає і прилипає. Ми розповімо, як це правильно зробити, не докладаючи особливих зусиль.

Сподобався матеріал? Ось, що ще вас може зацікавити: чим найкраще точити ножі: ефективний спосіб, про який знає не кожен

Чим відмити супер клей у домашніх умовах

Димексид проти суперклею

відео дня

Сходіть в аптеку і купіть димексид. Це недорогий засіб, який допоможе впоратися із засохлими клейовими плямами. Досить нанести його на поверхню, трохи потерти, почекати і плями не буде.

Намочіть ватний диск димексидом і відмийте клей

Намочіть повністю ватний диск димексидом і нанесіть засіб на поверхню, яку потрібно відмити. Потрібно покласти ватний диск на пляму і почекати 10-15 хвилин, а після цього потерти.

Пляма має відмитися. Можна декілька разів потерти пляму, після чого від неї на поверхні не повинно залишитися й сліду. Цей спосіб має допомогти відтерти застарілі плями, які давно застигли і не відтиралися.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти