StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як залучити багатство за фен-шуй: що куди поставити і який колір вибрати

6 березня 2024, 12:45
Налаштуйтеся на позитивний потік енергії та дозвольте вашим фінансам процвітати!
Як привернути багатство і процвітання будинку за фен-шуй
Як залучити багатство і процвітання будинку за фен-шуй / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Усі бажають привернути багатство і достаток у свій дім. Фен-шуй може бути ключем до створення енергетичної гармонії, що сприяє фінансовому процвітанню.

Дослідіть ефективні методи цього мистецтва для створення постійного потоку грошей у ваше життя, пише Sante+.

Дерево і вода - символи багатства у фен-шуй

Згідно з фен-шуй, куточок багатства в будинку - це південно-східний кут вашого будинку, але його також можна знайти в будь-якій кімнаті та навіть у саду. Щоб він приносив вам багатство і процвітання, необхідно поєднувати його з двома найважливішими елементами: деревом і водою. Переконайтеся, що в цьому куточку завжди чисто, і ви отримаєте можливості керувати своїми грошима більш успішно.

відео дня

Живі рослини та декор

Прикрасьте свій будинок дерев'яними предметами і різноманітними рослинами, такими як шведський плющ, грошове дерево і гінкго більбоба. Ці рослини привнесуть удачу у ваш дім. Будьте акуратні в догляді за ними, щоб зберегти їхні сприятливі властивості. Розташуйте дерев'яні полиці з монетами для ще більшої ефективності.

Що таке фен-шуй?

Феншуй, або фен-шуй - даоська практика символічного освоєння (організації) простору. Адепти вважають, що за допомогою феншуй можна вибрати "найкраще" місце для будівництва будинку або поховання.

Заявлена мета феншуй - пошук сприятливих потоків енергії ци та їх використання на благо людини. Немає жодних наукових доказів того, що містичні вимоги феншуй реальні; наукове співтовариство відносить феншуй до лженауки, пише Вікіпедія.

Колірна гармонія: зелений і синій

Використовуйте кольори, що символізують достаток і успіх. зелений і синій кольори, відповідно, приносять баланс і впевненість. Розташуйте кольорові предмети, як-от картини лісів, струмків або зелені, а також предмети води або дерева, як-от фонтани. Це створить енергію, що сприяє фінансовому зростанню і діловим стосункам.

Бамбуковий дзвіночок

Бамбуковий дзвіночок, крім своєї декоративності, стане вашим магнітом для багатства. Розмістіть його так, щоб звуки наповнювали простір позитивною енергією і приваблювали добробут.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти