StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому не можна виносити сміття ввечері: про яку небезпеку попереджає древня прикмета

15 лютого 2024, 17:55оновлено 16 лютого, 15:46
На ніч сміття краще не виносити, адже, згідно з давніми прикметами, це може обернутися серйозними негативними наслідками.
Мусор, девушка
Чому не можна виносити сміття ввечері/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, ua.depositphotos.com

Наші предки по особливому ставилися до періоду часу ввечері та вночі. Предки вірили, що з настанням темноти активізуються нечисті сили. Тому багато видів роботи не можна було робити у цей час. Саме ця причина стосується також того, чому не можна виносити сміття ввечері.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

З давнини існувала прикмета, що не можна виносити сміття з дому, якщо сонце уже сіло за обрій. Якщо ви планували це зробити, але з певних причин не встигли до заходу сонця, то варто зачекати до ранку, і виконати цю справу уже в ранішній час.

відео дня

Така заборона пояснювалася тим, що викидаючи сміття ввечері або вночі є ризик притягнути до себе та усіх членів сім’ї негатив, який принесе у ваше життя неприємності – як фінансові, так і в інших сферах. Вдома між членами сім’ї можуть виникати сварки і конфлікти, які потім можуть поглиблюватися.

Вважалося, що такі дії можуть призвести до втрати щастя та успіху. Також прикмети говорять про те, що разом зі сміттям, яке ви викидаєте у темну пору доби, є ризик викинути успіх та радість, тому краще зачекати до ранку.

Але є ще одне пояснення такої прикмети. Вважалося, що саме після заходу сонця проводять свої обряди відьми і чаклуни. При цьому вони можуть використовувати предмети, які знайдуть у викинутому смітті. Заговорені викинуті предмети вони можуть принести під двері попередньому власнику, щоб навести порчу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти