StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

До грошей, любові або бійки: до чого сверблять ліва або права долоні

10 вересня 2023, 13:10
3695
Прикмета каже, що не завжди ліва рука свербить до грошей, це може обіцяти і неприємності.
До чого свербить рука, прикмети
До чого свербить рука, прикмети / Колаж Главред, фото flickr (Susy Morris, Anthony Easton)

Споконвіку люди вірять в прикмети, про які нам говорять ще в дитинстві. Звичайно, це особиста справа кожного, але ті, хто прислухається до прикмет знає, якщо сверблять долоні - це неспроста.

До чого свербить ліва долоня

Незважаючи на поширену думку про те, що ліва рука свербить до грошей, є й інші трактування.

Якщо виникає свербіж лівої долоні, майбутнє може бути не таким вже й щасливим. За переказами, це може віщувати розставання з близькими людьми і фінансові втрати, такі як крадіжка, невдала покупка, поломка чого-небудь або несподівані витрати.

відео дня

Існує простий обряд, який допоможе уникнути фінансових втрат, якщо ліва рука свербить. Спочатку слід обережно потерти долонею по поверхні столу і вимовляти: "Гроші залучу і збережу, як стіл свій огороджу". Потім, використовуючи іншу сторону руки, потрібно потерти її об червону тканину.

Чому свербить права долоня

У народних прикметах це явище часто асоціюється з позитивними змінами. Швидше за все, свербіж пов'язаний з очікуваним поповненням грошей, однак він також може передбачати приємні події, зустрічі з друзями або важливі рішення в житті. Щоб збільшити ймовірність фінансових надходжень, ви можете покласти монету в гаманець або сумку, і завжди носити її з собою.

Також існує повір'я, що права рука накопичує енергію, і якщо вона свербить, це може бути знаком, що потрібно звільнити цю енергію. Сверблячка може також попереджати про можливі конфлікти або бійки. Якщо ви відчуваєте напругу протягом якогось часу, варто спробувати заглибитися в свої думки і знайти способи позбутися від негативу.

Свербить долоня по днях тижня

Ось що значить, якщо рука засвербіла в різні дні тижня:

  • понеділок -це може бути знаком "легкого прибутку". Розумно буде витратити цю несподівану суму на дрібні витрати, уникаючи серйозних інвестицій.
  • вівторок - настання фінансових зобов'язань. Якщо ви взяли в борг, то тепер необхідно дбайливо розпорядитися цими коштами, а якщо борги у вас, то краще за все направити їх на сімейні потреби або зробити подарунок близьким.
  • середовище - виявите гроші або цінну річ, яку слід повернути її законному власнику. Зробити це необхідно, інакше можна притягнути невезіння.
  • четвер - існує ймовірність конфлікту з близькими, якому слід намагатися запобігти, інакше це може серйозно підірвати стосунки на довгий термін.
  • п'ятниця - з'явиться додаткове джерело доходу, яке не можна упустити.
  • субота - до підвищення заробітної плати або просування кар'єрними сходами.
  • неділя - до веселого вечора в колі близьких друзів або родичів. Іноді свербіж лівоъ долоні у жінок може віщувати романтичну зустріч в цей день, а для чоловіків - фінансові надходження.

Більше прикмет:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти