StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як швидко вийти заміж: 5 прикмет до появи нареченого

1 вересня 2023, 23:40оновлено 5 вересня 2023, 16:02
4056
Не тільки впійманий букет на весіллі вказує на те, що вас скоро поведуть під вінець. Є ще й інші знаки, що скоро вийдеш заміж.
Свадьба, невеста, свадебный букет
Прикмети до появи нареченого/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Якщо у вас ще немає другої половинки, але в глибині душі ви мрієте зустріти "того самого" чоловіка, який вас буде кохати і цінувати, то варто придивитися до низки прикмет, які свідчать про швидку появу нареченого. Описані нижче прикмети до появи нареченого ви могли помічати і раніше, але просто не звертали на них увагу. Адже такі ознаки не обмежуються лише букетом нареченої, спійманим на весіллі.

1. Спіймати букет на весіллі

Так, це найпоширеніша прикмета і найбільш відома. Але варто зазначити, що впійманий букет не означає, що ви вийдете заміж уже через місяць, а швидше вказує на те, що серед присутніх дівчат саме ви першою вийдете заміж.

Радимо також прочитати наступний матеріал: "Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

відео дня

2. Якщо вас облили вином на весіллі

Якщо на чиємусь весіллі вас випадково облили вином або шампанським, то це вказує не лише на те, що ви скоро можете вийти заміж, а й на те, що ваш шлюб буде міцним.

3. Похрестити дитину

Вважається, що якщо вас обрали хрещеною для дитини, то ви можете вийти заміж у найближчі 2-3 роки. Є й інша інтерпретація цієї прикмети – якщо дитина, яку ви похрестили, почне ходити, тоді хрещена мама може піти під вінець.

4. Якщо вкололи палець у Новий рік

Якщо у Новорічну ніч ви випадково вкололи чи порізали палець, це може вказувати на швидке заміжжя.

5. Сидіти між братами/ сестрами на весіллі

Якщо під час чийогось весілля вас випадково посадили між двома рідними братами або сестрами, то це хороший знак, який може вказувати на наближення моменту, коли ви підете під вінець.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти