StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Готуйтеся, це буде 100%": мольфар розповів, що чекає Україну на Новий рік 2024

24 грудня 2023, 12:24
Гороскоп на Новий рік 2024 і Різдво. Мольфар Макс Гордєєв розповів, що готують окупанти.
Гороскоп на Новий Рік 2024 Україна
Гороскоп на Новий рік 2024 Україна / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, 109 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, Главред, instagram.com/maxgord

Відомий мольфар і таролог Макс Гордєєв в інтерв'ю Главреду розповів, що окупанти зібралися влаштувати в Україні на Новий рік та Різдво.

"Готуйтеся до прильотів, готуйтеся до "Шахедів", готуйтеся до ранкових незрозумілих вибухів, готуйтеся, шановні. Однозначно. Особливо на Різдво та Новий рік. Вони дуже люблять бомбити в Новий рік, люблять і будуть бомбити на Різдво, це буде 100%", - сказав Гордєєв.

Гордєєв додав, що у окупантів зараз є і "Шахеди", і ракети, вони зараз накопичують їх.

"Я про це багато разів говорив ще влітку. Вони все це накопичують, щоб влаштувати нам веселі вихідні і канікули зимові. Я дуже прошу, не ігноруйте повітряні тривоги, по всіх областях. Це не стосується жодної однієї області. Це стосується всіх, навіть Захід України. Готуйтеся", - додав мольфар.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Якою буде зима в Україні - прогноз

"Зима у нас вже краще, ніж попередня. Саме в цей період у нас були блекаути. Нас люблять лякати, але з приводу блекаутов – розслабтеся. Єдине, про що нам потрібно хвилюватися – це про прильоти. Буде важкувато. Будуть періоди, коли, наприклад, тиждень нічого не буде, але і будуть періоди з 5-6 тривогами. Ці Прильоти деяким нагадають, що в країні йде війна", - додав він.

Гордєєв підкреслив, що "потрібно донатити на ЗСУ. Особливо в період, коли наші хлопці стоять в такий холод".

Дивіться відео гороскоп Макса Гордєєва для Главреда:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти